Alegerile electoralo-cretine din decembrie 2012

Cei de la U2 n-au putut fi aduși la București pentru inaugurarea celui mare mare stadion construit vreodată în România. Nu-i nimic. Ne reorientăm. Miercuri vor urca pe scena Arenei Naționale vedetele USL Oana Mizil, Relu Fenechiu, Liviu Dragnea, Ludovic Orban, Valeriu Zgonea și Daniel Chițoiu. Între alții. Adică viitorii parlamentari ai României dinspre partea închinării cu mîna stîngă. Nu știu ce puiuț de comunist a avut ideea de a închiria Arena Națională, dar omul ăla trebuie ținut aproape. Vremea în care Adrian Năstase va ieși din pîrnaie se apropie, iar zilele haicudului Băsescu sunt numărate. PSD va fi iarăși ce a fost. Și, poate, mai mult decît atît.
Între timp, opoziția cretină de la PDL a umplut stîlpii de pe str. Știrbei Vodă cu niște afișe (foto jos). Mai multă Europă? What the fuck? Să ridice două degete ăla care, atunci cînd e întrebat ce și-ar dori cel mai mult pe lumea asta, ar răspunde “mai multă Europă”. (Desigur, pe Mihail Neamțu, utilizator de mînă dreaptă, sper că nu-l va întreba nimeni…).
Au mai rămas 54 de zile pînă la ceea ce vedeți în titlu.

IMG_3971

8 Comments
 • Taraboste
  October 15, 2012

  Fac si ei ce pot pentru a mai drege rahatul rostogolit de USL in vara si care pana acum s-a transformat in ditamai balega de dinozaur. Pana una alta PDL aduce-n Romania conducerea Uniunii Europene, in timp ce USL s-a dus in dracu’-n prasnic pentru acelasi eveniment.
  Asta nu mai este o stire?

 • diana
  October 15, 2012

  Traind ce am trait in ultimii ani, Doamne Ajuta sa redevina PSD ce a fost, insa mi se pare imposibil, pentru ca lipsesc din formula de acum a PSD niste oameni cu adevarat valorosi si niste specialisti de care ducem o lipsa tot mai acuta

 • Emi
  October 15, 2012

  Totuşi vom primi mai multă ceva. Numai că acel ceva se termină cu e, nu începe cu e :)

 • Cristina
  October 16, 2012

  Sincera sa fiu nu stiu de ce dar daca stau putin pe ganduri realizez faptul ca e putin aiurea ca marele formati vin in Romania, parca eram noi cei cu cei mai putini bani, insa probabil doar am eu o parere prea prosta.
  Bine acuma daca ma gandesc eu cred ca este vorba de sponsori dar totusi…

 • Dan Doran
  October 16, 2012

  @diana: Diano, vino sa te pup! Cu spray de muste ! Sa vina iar PSD ?! De-abea i-am doborit, in 2004, de le-am trimis o scrisoare de amor in care ii anuntzam pe procurori,judecatori, politzai si jandarmi ca ii omor daca iese grasdanul transpirat presedinte, si chiar eram pregatit s-o fac! Va mai amintitzi de inexplicabila cadere a PDSR-ului pe ultimul metru al campaniei ? “Minunea” s-a numit DORAN, si nu Base ! Dar saltul PUR-ului (devenit apoi PC) direct in bratzele aliantzei DA, o alta “minune” inexplicabila ? Tot ala !!
  Am facut 17 zile de pirnaie pentru asta, din care shaishpe zile de greva a foamei! Dar presa n-a suflat un cuvintzel, pe cind azi, lui Nastase-Ciordeala i se miros si chilotzii , desi face puscarie comuna, nu politica ! Sa cititzi pe blogul jurnaldelalesti care a fost chestia, ca Doran nu e politician ,si nu papa cacao ! Se poate accesa doar de pe google.

 • d
  October 17, 2012

  Atat timp cat USL-ul are ca imn “Vreau o tara ca afara” dar ii detesta public pe europeni si ce reprezinta ei, probabil ca vor o tara ca afara dar afara sa fie CSI.
  Da, eu vreau mai multa Europa si mai putin balcanism.

 • Dan Doran
  October 18, 2012

  Nu stiam ca USL are un asemenea imn. Ca sa vezi ce inseamna sa traiesti fara curent electric, teveu sau alte mijloace de manipulare in masa !
  Dar de fapt,”afara” la care face referire useleu’ e zona Bangladesh-Somalia-Afganistan…

 • ION
  October 24, 2012

  Intr-o tara cu mass-media controlata politic si un popor manipulat constant, clanurile politico-mafiote PDL/USL/ARD vor reusi cu siguranta si in 9 decembrie furtul voturilor populatiei in favoarea lor. Daca populatia ar sti ce masuri ne pregatesc pentru 2013 asa-zisii “politicieni” incapabili sa salveze economia tarii, nu ar vota nici macar 5 % cu ei pentru continuarea dezastrului. In 23 ani, politicienii au reusit sa aduca tara pe locul 1 in Europa la nivel de saracie. Si populatia intentioneaza sa-i voteze din nou pe acesti eroi, genii in tehnicile de distrugere a nivelului de trai. In fiecare campanie electorala se inconjoara de promisiuni fascinante pe care ei stiu ca sunt incapabili sa le duca la indeplinire si populatia se lasa prostita de fiecare data, cu toate ca traiul e tot mai rau an de an. Un partid care acuza si nu face, este un partid incapabil, anti-national prin incompetenta. De 23 ani politicienii isi ascund incompetenta recurgand la interminabile scandaluri politice. Si-au calcat pe proriile principii si doctrine si s-au amestecat in fel si chip in aliante pestrite scopul unic fiind sa reuseasca sa fure votul poporului prin toate mijloacele. Si au reusit pana acum. Poporul s-a lasat furat fara sa protesteze.Poporul roman este rabdator pana la Dumnezeu. Ultima data el a rabdat 45 de ani. Dupa acest model, 2034 ar fi anul unei noi treziri a constiintei nationale. Dar pana la viitoarea trezire a constiintei se vede treaba ca ne omoara politicienii. Trageti fiecare concluziile deschizand ochii si uitandu-va atent in jurul vostru. Dumnezeu sa ne aibe in paza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *