Am cravata mea. De pionier.

Academia de Cretini vi-l prezintă azi pe senatorul Gabriel Mutu. Care are un blog, şi pe care, dacă-l accesaţi, veţi descoperi că personajul are o poză în header. Care arată aşa:

mutu 2 (Small)

Dar care poză arăta pînă acum cîteva  zile aşa:

mutu 1 (Small)

Observaţi diferenţa? Explicaţia este simplă şi ea ne-a fost furnizată vineri, 15 octombrie, atunci cînd a fost anunţat transferul lui Mutu din echipa PDL în cea a PSD.

8 Comments
 • Claudiu C.
  October 18, 2010

  De remarcat că nu a pictat-o în roșu. Negru e mai neutru iar poza se va putea refolosi în continuare dacă se hotărăște să treacă la PC sau PNL :)))

 • Marieta
  October 18, 2010

  Bun potoshop-ul şi în polică

 • Sfantu` Simon
  October 18, 2010

  De fapt e vorba de un trucaj ordinar aici, pixelul care de data asta nu a fost albastru ci portocaliu se așezase pe cravata dl-ui senator, iar odata cu trecerea in PSD puterile malefice ale pixelului au fost spulberate … Pentru orice eventualitate, totusi, RUSINE DINU PATRICIU!!!
  Asteptam cu nerabdare intrarea dl-ui senator si in sfera sportului, fotbalistic vorbind ar fi interesant sa vedem cravata cum porneste cu tonuri ros-albastre, trece mai apoi in alb-rosu ca sa se odihneasca in cele din urma in alb-visiniu, sau alb-violet.

 • Alexandra
  October 18, 2010

  Te mai surprinde ca sunt cretini? Normalitatea a ajuns la noi ceva surprinzator! :)

 • Antibase
  October 18, 2010

  Si tu te oftici ca a plecat de la Baselu’?

 • sorin
  October 18, 2010

  ca astia sunt hoti, jegosi si nesimtiti nu m-am indoit. motive sa trag aceasta concluzie…garla. ba, da … ca sunt si prosti asta nu am crezut. si sunt prosti rau rau. cristi … esti pe sufletul meu.

 • dollo
  October 18, 2010

  Dar parca traseismul era desfiintat de nush ce lege care zicea ca trebuie sa stai un pic „independent” inainte sa-ti vopsesti cravata altfel. S-a abrogat?

 • Mâţa
  October 19, 2010

  Bre, păi nu-i nici o diferenţă. Tot FSN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *