Ar putea să

Citim dintr-o ştire NewsIn:

Premierul Emil Boc ar putea merge, marţi, în judeţele Botoşani şi Suceava pentru a vizita zonele grav afectate de inundaţii, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Bun. Voi ce părere aveţi despre această intenţie a premierului? Hai, cu curaj! N-aveţi? Ok!

Să ridice două degete cine a reacţionat ca Geoană la aflarea cîştigării alegerilor pe care ulterior le-a pierdut.

Să ridice un singur deget, ăla mijlociu, cine s-a săturat de intenţiile misterioase de genul “ar putea să” ale celor din guvern.

În fine, să ridice toate degetele şi apoi să le strîngă tare, sub formă de pumn, cei care au citit încă de sîmbătă (azi e marţi, în caz c-aţi uitat) ştirile care anunţau dezastrele de pe urma inundaţiilor din Moldova.

Aşa, şi acum recitiţi ştirea de mai sus.

8 Comments
 • fanel
  June 29, 2010

  Nu mai scrie Gigi Omida cu oi pe dealuri cand vine conducatorul muit iubit?!? Cati bani s-au mai dat de cand e Baselo president? Ce a facut Sulfaina la min mediului cat a fost ministra?!? intrebari fara raspuns sau ah da Tariceanu e de vina.

 • irongates
  June 29, 2010

  jfharwvxkfhegyw. Cu drag catre Boc

 • bogdana
  June 29, 2010

  Nu locuiesc intr-o zona afectata de inundatii dar as ridica cu placere un deget ( cel mijlociu bineinteles ) si l-as arata tuturor celor care ar trebui sa faca mai mult decat vizite in aceste zone, iar pumnul…..l-as ridica sus si as lovi capetele luminate care ne conduc tara spre DEZASTRU !!!

 • sandman
  June 29, 2010

  Pai degeaba il tine Zeus pe Clarvazator la Cotroceni?
  Nu ca sa spuna timpul probabil pe urmatoarele 3-4 zile?

 • Camil
  June 29, 2010

  A venit Boc la Suceava si singura chestie pe care a reusit sa o faca a fost sa paralizeze total traficul in oras. Noi, cei din Suceava, ne-am saturat de atatea vizite ale lui Boc, Berceanu si Udrea pe care Flutur ii aduce in zona pentru a benchetui cu ei pe la cabanele sale din zona Gura Humorului. Flutur sta doar la Bucuresti si ajunge aici numai la conferintele de presa si cand mai are de taiat ceva panglici ale unor proiecte incepute de pe vremea PSD sau facute de primarii liberali (accentuez, primarii liberali sunt singurii care au realizat ceva in judetul Suceava) sau se plimba pe la Universitatea Suceava (are cele mai bune dotari din tara de pe vremea lui Adomnitei si Boc impreuna cu Funeriu si portocaliii vor sa o inchida).
  In urma cu doi ani au fost inundatii catastrofale pe valea Sucevei, desi a promis marea cu sarea, Flutur a reusit doar sa imparta discretionar ajutoarele primite. El si echipa sa de lingai incompetenti nu au reusit sa faca un metru de dig si abia abia, dupa ce satenii din Marginea si-au facut singuri pod, autoritatile au reusit sa faca un pod. Anul trecut a tinut-o numai in chermeze si serbari campenesti, a impartit galeti si umbrele porocalii si pulimea l-a votat. Acum se ascunde ca un limbric, pentru ca daca este prins prin vreun targ sau pe la vreo serbare campeneasca, i se pune scafarlia in par.

 • un sucevean
  June 29, 2010

  Flutur, de ani de zile, poarta in portbagajul masinii o pereche de cizme de cauciuc, un pulover gri si o pelerina de ploaie. El din orice calamitate se incarca imagistic. In 2006, la Arbore, el ca ministru dadea ordine si la pompieri, si la padurari, si la jandarmi mai ceva ca un sef la ISU. Iar cind a aparut Tariceanu, i-a pupat mina si nu s-a dezlipit de fundul lui. Asta e Flutur…

 • vuia
  June 29, 2010

  Pareri avem si le impartim cu mult curaj insa cu manifestare doar in scris, eventual cu ceva ingrediente de ironie. La partea cu ridicatul degetelor e putin mai dificil ca suntem prea cuprinsi de febra “parerilor”, asa ca degetele trebuie sa stea asezate pe tastatura si sa transcrie “pretentii”. Incercam un exercitiu de imaginatie? Sa ridice doua degete cine a ripostat la aflarea vestii ca Geoana a pierdut alegerile. Să ridice un singur deget, ala mijlociu, cine a ripostat la aflarea intentiilor celor din guvern. In fine, sa ridice toate degetele si apoi sa le stranga tare, sub formă de pumn, cei care incepand de sambata au facut cel mai mic gest de ajutor pentru cei care sufera de pe urma inundaţiilor din Moldova. Intrebare iluzorie: in oricare din aceste trei cazuri, mai ridicam degetele de pe tastatura?

 • DANIELA
  June 30, 2010

  But what do you think they come? Help,? Dream Brother, if you believe the SAA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *