Bloggeriţa Ridzi. De ce?

Monica Iacob Ridzi nu era îndeajuns de ocupată cu îngrijirea copilului ei de numai cîteva luni. Nu era nici suficient de îngrijorată de starea ei precară de sănătate. Şi nici DNA nu-i făcea destule nopţi albe cu dosarul ăla de corupţie. De ieri, Monica Iacob Ridzi are şi un blog. E ora 8.52 a zilei de 17 decembrie cînd vă scriu aceste rînduri. E dimineaţă şi afară ninge. Tocmai am dat un click pe blogul ei şi ce descopăr? Monica Ridzi a făcut deja o nouă postare. E despre discursul ei din Parlament, în care le explică deputaţilor de ce NU trebuie să aprobe cererea procurorilor DNA. Desigur, Monica Ridzi tace mîlc cu privire la discursurile ei parlamentare din 2006, atunci cînd explica nervos de ce deputaţii trebuie să aprobe cererile DNA în cazul Adrian Năstase. Nu-i nimic. Le-a publicat colegul meu Ionuţ Dumitrescu în ziarul Puterea. Citiţi-le, că-s tare interesante. Veţi putea avea astfel o explicaţie logică pentru care o mamă bolnavă şi cercetată penal îşi deschide, în ajun de Crăciun, un blog.

5 Comments
 • Victor Ciutacu
  December 17, 2010

  A spus la mine-n emisiune, acum vreo doua luni, pusa fata-n fata cu replicile ei din discurs, ca a gresit atunci si ca oamenii politici au tendinta de a face puncte electorale pe spatele altora aflati in necaz, ca se pronunta asupra soartei unora fara sa aiba habar de detalii si ca-i pare rau pentru atitudinea ei din trecut. Daca ai chef, timp si rabdare, gasesti emisiunea, la inregistrari, pe site-ul Antenei 3.

 • Cristian Șuțu
  December 17, 2010

  @victor, nu stiu ce sa zic. Ar fi putut spune despre asta si in discursul ei din Parlament de acum doua zile. Arhivele Camerei Deputatilor nu stiu daca memoreaza si emisiunea ta. Din pacate ;)

 • George
  December 18, 2010

  Ne vom convinge daca ceea ce posteaza ea pe blog nu este tot o manevra pentru a scapa in vreun fel de ceea ce ii este frica foarte destul de repede, in urmatoarele zile, cand vom vedea daca va mai posta ceva pe propriul blog…

 • sandman
  December 18, 2010

  S-a facut si asta bloggerita post mortem? Sau n-a murit inca? Imi aduce aminte frapant de imaginile cu Haissam pe moarte… apoi la o petrecere cu trabuucl in gura si rosu in obraji. Parerea mea: duca-seeee! Lepra portocalie!

 • Simona
  December 19, 2010

  Ar trebui sa spuna si pentru cine a furat si a mintit, asta ar fi o prima miscare buna facuta de Ritzi. Nu cred ca se va intampla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *