Ce ai face cu 35 mil euro?

Păi,

 1. Ai putea cumpăra vreo 30 de castele în Franţa. Un castel de genul ăsta costă ceva peste 1 milion de euro şi are 25 de hectare de pămînt.
 2. Ai putea cumpăra acest yacht. Ţi-ar mai rămîne şi nişte măruţiş pentru un castel în Franţa.
 3. Ai putea cumpăra această insulă de 7 hectare din Malaysia.
 4. Ai putea achiziţiona o insulă din fenomenalul complex The World din Dubai. Aici e nevoie de puţină grabă că n-au rămas valabile decît vreo cîteva insule.
 5. Ai putea cumpăra diamantul Petra.
 6. Ai putea cumpăra această casă.
 7. Ai putea cumpăra 9 milioane de pizza foarte bune.

Fraierii ăştia de la Primăria Sectorului 3, în frunte cu Liviu Negoiţă (foto jos), n-au găsit altceva mai bun decît ca de banii ăia să cumpere o fîntînă cîntătoare pentru Parcul Titan. Să trăiţi bine!

21 Comments
 • sandman
  September 20, 2010

  Si noi sa credem?

 • Marieta
  September 20, 2010

  Să cântaţi bine!

 • Catalin Bratu
  September 20, 2010

  pai , tu ai spus elocvent ce ai putea face cu banii astia , dar ce .. ! ei au minte ?!

 • laurentiu
  September 20, 2010

  si probabil nu o sa se sesizeze nimeni in legatura cu cheltuiala, pentru ca banii se duc… la smecheri. :)

 • monica hanganu
  September 20, 2010

  stii bancul ala din timpul comunistilor ?
  Itic ii scrie o scrisoare prietenului Strul din Israel : “” Strul, la noi in Romania e foarte greu , un pui costa 100 de lei , nu avem ce manca “”. Securitatea citeste scrisoare si ii recomanda lui itic sa scrie o scrisoare in care sa descrie Romania ca pe un paradis . Itic scrie “Strul , la noi in Romania e foarte bine ,un elefant costa 10 lei , dar ce sa faci cu atata carne? mai bine dai 100 de lei si cumperi un pui “”

 • alinutza
  September 20, 2010

  Eu vin cu urmatoarea intrebare: Cam cat naiba va costa intretinerea unei astfel de fantani? (Intretinere suportata lunar din bani publici :( )

 • Pepe
  September 20, 2010

  Daca erau fraieri faceau ceva bun pentru capitala dar sunt jmecheri acoperiti de altii mai mari si cumpara o fantana pentr “PARA-N DARAT ” vorba lui Badea . Fraieri suntem noi si in special bucurestenii care accepata astfel de minciuni si aceasta bataie de joc pe bani publici fara sa scoata macar un cuvant ! Inca odata va zic NU SUNT FRAIERI !!! Daca erau fraieri nu aveau atatia bani , ei personal !

 • ion
  September 20, 2010

  sa-ti iei tu yacht dintr-ala la second, da!? :p
  daca formatia canta live de fiecare data, io zic ca merita 35 de milioane. :))

 • Kilroy
  September 20, 2010

  In Craiova fantanile cantatoare au costat doar 20 de milioane de euro. Tot Sectorul 3 e fruncea ;-)

 • bedexe
  September 20, 2010

  stai asa ca nu-i asa… e ca la erevan
  nu e lac, e parc; nu e titan , ci e AI Cuza (fostul IOR)
  apoi, nu e fantana, ci e ditamai amenajarea “investiţi 8.504.045 de lei pentru “realizare sistem de irigaţii cu aspersoare, montare grupuri de pompare” şi 99.893. 367 de lei pentru “modernizare alee pe faleza lacului, realizare Plaza Expoflora, amfiteatru fântâni arteziene muzicale, zone de promenadă pavate cu lemn, amenajare insule cu spaţii verzi, alei, locuri de joacă şi executarea de alei noi, centrul cultural, complex multifuncţional pentru copii şi zone cu specific tradiţional românesc”.”

  da’ de ce trebuia ditamai cheltuiala asta pana la urma? ca putea ADP-ul sa ude si sa taie tufisurile, si cu vreo 10 remorci de piatra- margaritar se rezolvau aleile.

 • coco
  September 20, 2010

  eu mi-as cumpara un castel, da, un castel, daca se poate chiar in franta. asta pen’ ca am trait pana acum cu impresia c-am fost odata printesa! evident, mi-as mai cumpara si-un print cu cal alb cu tot, ca nu strica sa ai doi. printi.

 • coco
  September 20, 2010

  da’ nu vreau garda la palat, care sa-mi prezinte onoru’. totusi, daca cumva ‘oi avea si de-asta in acelasi pret, promit sa nu ma imbrac in rochie de latex cand voi trece in revista garda de onoare.

 • Cristian Șuțu
  September 20, 2010

  coco, puterea iti ia mintile.

 • Andi
  September 21, 2010

  Aș face un film noir. O farsă tragi-comică (lungmetraj), de s-ar răsuci Budai-Deleanu în mormânt ca un titirez.

 • Andi
  September 21, 2010

  Și aș lua Oscarul, desigur :D

 • EugenH
  September 21, 2010

  Mi-as muta parintii cu mine, in Toronto si le-as asigura tot ce si-au dorit vreodata inainte si dupa o binemeritata pensie. Pentru mine as pastra doar un salariu mediu lunar si m-as lasa la mila lor sa ma invite in cate o excursie cand au nevoie de ajutorul meu. :) Atat. :)

 • Pavel
  September 21, 2010

  Nu sunt bani pentru spitale dar se găsesc 35 de milioane de euroi pentru o fântână cântăcioasă? Să meargă în pas de dans Negoiță ăsta la iarnă la săracii pensionari care stau pe frig în micile lor apartamente și să văd ce răspunsuri va da.
  Nesimțire!

 • coco
  September 21, 2010

  @ palatul sutu
  mi-s luate de multa vreme da’ mimez bine ca le-as avea.

 • alinutza
  September 21, 2010

  Acelasi titlu la Sinteza zilei! Te-au copiat :) !

 • Sandu
  September 21, 2010

  La momentul acesta asi plati toti sindicalisti sa iasa naiba odata in strada, ca sunt disperat de cat de fricosi si lasi suntem.

 • Ioan
  September 26, 2010

  Noi oamenii de rand citim prostiti ce scrie presa despre acesti afaceristi si nu mai intelegem nimic! Daca este adevarat ca domnul Negoita face afaceri dubioase atunci locul acestui domn este la puscarie nu la primarie! Daca nu este adevarat, cine scrie aceste lucruri trebuie la fel sa dea socoteala! Unde sunt institutiile statului ? Exista organe de ancheta ale statului ? Ne mai reprezinta institutiile statului? Se tem institutiile statului sa faca dreptate daca acesta este rolul lor ? Domnilor Judecatori, va rugam, va imploram alungati-va teama din suflete si aduceti dreptatea iara in tara fiindca intr-o zi veti da socoteala in fata Domnului pentru felul cum ati judecat. Despre domnul Negoita am sa va spun doar atat : intr-o zi de audiente o femeie oropsita de soarta a cerut ajutorul , noi cei ce asteptam la rand am aflat ce situatie are si i-am plans de mila si-am sperat ca acest domn o va ajuta ! Un sut in penk a primit si-a plecat disperata spunandu-ne ca se va sinucide! N-am putut dormi o lunga perioada cu gandul la acea femeie! Asta in timp ce construieste fantani cantatoare de miliarde ! Mie nu-mi trebuie fantani si nici panselute si nici banci de bambus daca oamenii mor de foame in case ! Mizeria si foamea celor oropsiti dar care traiesc cinstit nu-i mai misca pe acesti inbuibati !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *