Cele mai cretine clipuri electorale

1. Gheorghe Roibu (UNPR) din comuna Băbeni-Vâlcea are o secretară care-l iubeşte cu disperare şi care, atunci cînd nu-i trimite poze cu iepuraşi şi căţeluşi pe messenger, îi face cadou videoclipuri de campanie electorală:

2. “Pregăteşte-te să joci în echipă” – propune ca slogan Marius Arcăleanu, PDL Vaslui. În care echipă, Mariusică? FC Vaslui, ca de altfel toate echipele de fotbal, aruncă în teren doar 11 jucători şi cîteva rezerve. Înţeleg că ţi-e ruşine cu simbolurile partidului, motiv pentru care ai ales verdele. Dar de ce videoclipurile tale electorale sunt pentru surdo-muţi?

3. Cătălin Lucian Iliescu (PDL) n-are nici o jenă şi-şi face campanie electorală cu minori. În plus, promite să alunge căpuşele din sectorul 2.

4. Vă avertizez că după ce vedeţi videoclipul de mai jos viaţa voastră nu va mai fi la fel… Manicea, mi-e frică de tine! Să nu părăseşti niciodată comuna ta!

5. Dănut, Nicuşorule, fata asta te iubeşte şi nu în tăcere. Habar n-ai tu cît de tare. Ascult-o cu atenţie şi încearcă să auzi şi cîinele cvare latră în fundal. Cred că e câinele ei, l-a închis în baie.

5 Comments
 • Adi Zăbavă
  May 16, 2012

  L-ai ratat pe Oajdea cu cele trei clipuri de campanie ale sale :)) http://www.youtube.com/watch?v=zo854qhpgFk&feature=autoplay&list=ULgEnQvZnvPPc&playnext=1

 • j
  May 16, 2012

  ce ti se pare cretin la ultimul spot? de cand o intelectuala romanca din paris a devenit LOL?

 • Bogdana
  May 16, 2012

  Vai, cat de penibil e ultimul film! Oh my God!

 • Adinel
  May 16, 2012

  M-am gandit toata ziua… Eu tin cu Ioana din ultimul clip!
  Videoclipul ei de sustinere e foarte bun :) Cred ca raspunsul ei ar fi asta: i am OTHER http://www.youtube.com/watch?v=0sMxjHwu4I8

 • sorin
  May 16, 2012

  Tot nu m-am prins care-i faza cu clipul lui Lucian Iliescu. Omul scrie pe situ lui ca are toate acordurile parintilor minorilor. Acuma ce-ai vrea, sa nu mai existe nici un clip ever cu copii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *