Dezonorius Cocalarus

basescu
Nu ştiu alţi vecini cum sunt, dar eu dacă-l văd la uşa mea pe Honorius Prigoană, încercînd să mă convingă să-i dau votul pentru pentru a deveni deputat al Colegiului 1, am să-l invit înăuntru şi, înainte ca el să facă al doilea pas, am să-i închid uşa-n nas. Cît să înţeleagă, din atingerea uşii, care e definiţia din DEX, ediţia 2010, a cuvîntului cocalar.
Nu mă întrebaţi de ce am ales să ilustrez cu această imagine decizia PDL de a-l propune pe Honorius Prigoană pentru un loc de parlamentar…

22 Comments
 • Traian
  December 28, 2009

  Vezi cum discriminezi barbatii ? Pai daca In PE au o eba sa n-avem si noi in Parlament un eb* ?
  *eb-eba(fem) = copil dobiboc

 • sorin
  December 28, 2009

  un prost

 • odojak
  December 28, 2009

  Croitoru, Negoiță, Boc IV, Udrea, Prigoană mic, Pora, Nețoiu, Tulitu… nu pricep de ce ne mirăm? De fapt, depre asta e vorba – “noi și ai noștri”

 • Amelia
  December 28, 2009

  Asta e moralitatea clasei politice? Asta e reforma clasei politice, propusa de PD-L? Acestea sunt valorile?
  Deci urmeaza sa avem un Parlament – unicameral cu parlamentari pitzipoance si cocalari!
  “Romanii au ales … !”

 • laur
  December 28, 2009

  cumva trebuie sa iasa pe locul 3 :D? are sanse in cazul asta :).
  ii vom vedea pe candidati tipand pe strazi “nu ma votati!!”

 • dragos
  December 28, 2009

  Am avut “onoarea” de a fi coleg cu oligofrenul ăsta în liceu. Cu permisiunea ta, las aici link către un post cu detalii despre honorius prigoană http://lazarescu.wordpress.com/2009/12/28/cea-mai-trista-zi-din-viata-mea/

 • sergiu
  December 28, 2009

  In orice caz, prezenta nu va fi mai mare de 6-7%….multi alegatori din colegiu nici nu stiu in ce colegiu se afla….multi s-au dus la vot la parlamentare si s-au orientat la fata locului (iar autoritatile noastre n-au facut nimic pentru a spune oamenilor in ce colegii locuiesc, presupunand probabil ca toti intra pe internet pentru a afla colegiile)…deci, nici nu stiu ca pot vota….daca vor afla totusi ca sunt in colegiu 1 si ar trebui sa mearga la vot, cred ca numai de alegeri pentru un deputat nu le arde pe vremurile astea….si apoi, nici nu prea e oferta…cu ce e stroe mai breaz ca honorius ?!….l-am urmait si pe Stroe in viata politica si nu mi-e clar daca e un personaj din “Stroe si Vasilache” sau dintr-o menajerie politica….in plus, psd nu are un candidat propriu si nu prea cred ca psd-istii vor da navala sa voteze un pnl -ist….si multe alte motive….asa ca la 6-7% prezenta, va conta activul de partid, pomenile, banii si alte asemenea……

 • Andreea
  December 28, 2009

  Se pare ca la PD – L primeaza interesul cocalar in defavoarea interesului national, din pacate noi romanii am ales, sau poate nu, asta o sa aflam peste cativa ani.

 • Marius Diaconescu
  December 28, 2009

  Sa inteleg ca madame Bahmuteanu a iesit la incalzire? :)

 • eu
  December 28, 2009

  Cu ce-i mai bun Crin Antonescu, Ludovic si Norica , decit Honorius? Discursul lui Honorius (vezi OTV in noaptea alegerilor0) are mai multa substanta decit a altor politicieni! Sa fim seriosi; in parlamentul Romaniei avem azi o multime de cocalari si pitipoance!Pe cei 3 parlamentari enumerati mai sus, nu i-am auzit despre alt proiect decit: jos Basescu! Bine ar fi ca jurnalistii sa- analizeze mai intii pe cei cu state vechi in parlament si sa ne spuna si noua daca le place comportamentul unor tineri: Ponta, Daciana Sirbu, Banicioiu, Sova , Alina Gorghiu (PNL) si mai sint

 • FLN
  December 28, 2009

  Eu nu-l vad pe Honorius capabil de a deveni deputat, e prea copil.Mintea inca-i fuge la masini si pipitze!

 • dodo
  December 28, 2009

  asta e adevaratul PD-L ,ASTIA SUNT BOCII….rusine sa ne fie cu asa conducatori basescu, boc,berceanu,udrea,videanu,……..rusine popor roman….

 • M
  December 28, 2009

  De ce nu-ti depui candidatura ca independent, cu siguranta ai mai multe sanse :)

 • Bogdan
  December 28, 2009

  Honorius si Eba..Astia sunt viitorul tarii. Vai de capul nostru.

 • fury
  December 28, 2009

  DACA ASTA SE INTELEGE PRIN REFORMAREA CLASEI POLITICE….NU MAI AM CUVINTE. MA BUCUR CA EU NU TRE SA IL VOTEZ PE ASTA…SI MA INTRISTEAZA FAPTUL CA UNII VA TREBUI SA VOTEZE CHIAR IMPOTRIVA COCALARULUI…

 • Dramoleta
  December 28, 2009

  Categoria spune totul. E academician :)

 • Madalin Ciortea
  December 29, 2009

  Haide totusi si cu o conopida la candidatura sau cu un jeleu de visine. Vi si ne…

 • EugenH
  December 29, 2009

  @eu, 18:43
  Nu, multumesc, nu urmaream OTV nici cand eram in Romania. Daca iti place “reprezentantul”, ia-l acasa, dar nu incerca sa convingi pe nimeni de hipercalitatile juniorului. E clar cum a ajuns pe liste, e clar cine e in spatele lui, e clar ce hram poarta.
  Pacat de putinii oameni buni care au mai ramas prin Romania. Pacat.

 • lol's
  December 29, 2009

  5000000000 au spus adjudecat, nu pun la socoteala furtul la urne, un mizilic meschin, fără cei 5oooooooo0 și fără cei care au stat acasă nu se putea. Ne meritam soarta. PRIGOANA meritam, sau de asta am vrut sa avem parte!!

 • Dropds
  December 29, 2009

  Cainii latra ,ursul trece.

 • fury
  December 30, 2009

  @eu
  Ne poti spune ce universitate a facut cocalaru asta in America…..cu bursa ????

 • Cristian
  December 30, 2009

  @sergiu: nu mai mânca rahat aiurea. Știi foarte bine că înainte de alegeri se pun afișe cu secțiile de votare la care sunt repartizați alegătorii, deci lucrurile nu sunt chiar atât de negre pe cât le prezinți tu. Sau tu te pomenești că ai vrea ca statul să-ți scrie ție personal că vin alegerile?
  @fury: era frumos dacă făcea facultatea cu bursă, dar nu văd nicio problemă în faptul că a făcut-o fără. Dacă a absolvit, înseamnă că cei de acolo l-au considerat suficient de competent.
  @EugenH: așa e peste tot în politică. Un politician abil/bun are pile și relații în stânga și dreapta. Ce Ponta a ajuns în parlament pentru că era extraordinar de strălucit? Hai să fim serioși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *