Din ciclul: Azi am aflat că…? Există Ghiveciu!

Bă, care-l ştiai pe Ghiveciu? Ieşi în faţă şi urlă tare: Io, bă! Io-l ştiu! Şi dă-te-ncoa să văd care eşti tu ăla care le ştie pe toate. Că să moară ăla micu’ dacă io l-am văzut vreodată-n viaţa mea pe Ghiveciu ăsta. Jur pă ce-am mai scump că nu-l ginisem pînă fix acu’ şapte minute.  Acu’-l văzui şi rămăsei blocat. Băi, fratele meu, Ghiveciu ăsta e parlamentar. Fără caterincă. E deputat, mînca-ţi-aş! Fii atent aici la mine că zici că nu-i adevărat: Ghiveciu ăsta e secretarul comisiei parlamentare de prietenie cu Regatul Thailanda. Bă, tu-ţi dai seama cine e Ghiveciu ăsta? Şi fii atent că Ghiveciu a şi vorbit în plenul parlamentului. I-auzi la el:

Consider că actualul Guvern Boc, susţinut de actuala coaliţie, nu va putea rezolva criza din România nici în 60 de ani.

Eu consider că Marian Ghiveciu de la PSD poate să rezolve criza din România în maxim 60 de ani. Să mor io!ă

13 Comments
 • Marieta
  August 27, 2010

  Da cum de te-ai “împiedicat” de el taman acuma? Te-au chemat la comisia aia de prietenie?

 • Cristian Șuțu
  August 27, 2010

  huh?

 • Dramoleta
  August 27, 2010

  Ma intreb de ce nu o fi spus 70 de ani. S-o fi gandit el la ceva :)

 • Blonda de la Marketing
  August 27, 2010

  io-l stiu, io, io, io!!! :P
  a intrat in parlament pentru ca are dosar pentru inselaciune si a dat paturi la tarani ca sa-l voteze. iar lumea a fo desteapta, a zis ca si daca votau pe unu fara dosar, da’ care nu le dadea nimic, ei tot cu dansa-n mana se alegeau, asa macar raman cu o patura si o galeata. cu galeata-n mana …. :))))))))))

 • Blonda de la Marketing
  August 27, 2010

  paturi de invelit, nu cum zic oltenii “futelnita” … :P

 • Mirandolina
  August 28, 2010

  Si eu il stiu, nu da! Deci il stiu, si nu de azi de ieri, ci din 2008, din timpul alegerilor parlamentare din judetul Buzau. Asa e, cum zice blonda, a dat paturi, da’n paturi era bacnota de 100 de ron, nu doar patura… Au fost arestati si anchetati unii care dadeau aceste paturi, apoi s-a musamalizat afacerea. Prin ce s-a mai distins Ghiveciu atunci? Pai avea dosar la DNA, si in timpul alegerilor (foarte tare!), a scris o scrisoare la DNA, publicata si in presa locala, prin care ii ruga sa nu-l convoace in luna respectiva (noiembrie 2008), pentru a pastra echilibrul si egalitatea de sanse intre candidati. Apropo, tipul cu dosar la DNA a castigat la uninominal pur, in turul 1, cu peste 50%, in masura in care a candidat in colegiul din judetul Buzau fata in fata cu Predoiu, ministrul Justitiei. Anchetatul DNA a castigat alegerile parlamentare, ministrul Justitiei, NU. Asta e tara. Cred, de fapt, ca stiai unde traim si cum voteaza oamenii. Aia care voteaza, desigur.

 • Marin
  August 28, 2010

  Da, am auzit de el. De fapt, am vazut, la mine la tara, in judetul Buzau, la rude, niste galeti din plastic inscriptionate cu PSD – Marian Ghiveciu si PNL – Catalin Predoiu. ca doar au fost contracandidati.

 • john deere
  October 14, 2010

  Acest Ghiveci e o rusine pentru politica romaneasca, este un incult-incapabil care nu-si are locul in Parlamentul Romaniei. E trist ca ne reprezinta acest gen de indivizi care practic locul lor este pe camp s-au in “depozitul de stat”. Ar trebui stabilite un minim de criterii pentru participarea la alegeri, astfel s-ar tria pleava care distruge Romania. Incearca Ghiveciule un gest de bun simt, mergi la Padina si fa ce stii tu mai bine, altfel vei fi apreciat de cei din breasla campului.

 • FLORIN CU CAPUL FIN
  October 19, 2010

  gHIVECIULE penibil e putin spus, stau si ma uit la ce imaginatie poti sa ai si ma intreb cum de nu-ti pocneste capul, ienicer al lui vasile.
  ma uit cum dai lectii politice, pui oamenii la punct (in conceptia ta),
  esti mare om, tu esti atotcunoscatorul, tu esti frumosul, tu esti povatuitorul,
  dar tu de fapt esti un frustrat.
  Incearca macar sa abordezi doza aia mica de bun simt pe care o are tzaranul roman,
  ca tu doar tot tzaran esti, needucat ce-i drept.
  las-o mai moale ca ai luat-o rau pe campie si visezi avioane ,sateliti, eventual
  incearca o consiliere pe teme de maniere si bun simt. succes, ca ai nevoie!

 • Loredana
  October 22, 2010

  Oameni buni, ati luat-o pe campii!!
  Ador oamenii care-si dau cu parerea despre ce-i pe care nici macar nu-i cunosc. Ador oamenii care vorbesc (chiar detaliat) despre subiecte despre care n-au habar.
  Sutu, scrie! In stilul lui caracteristic! Frustrari adunate de-a lungul anilor. Rusinea de a merge la un om specializat care sa-l “echilibreze” putin.
  Pacat! Aveam o parere destul de buna despre el!

 • Loredana
  October 22, 2010

  Revin! Am uitat sa pun ghilimelele la “despre subiecte despre care n-au habar”. Sutu e in stare sa ma ia peste picior ca cine stie ce greseala de ortografie am facut.
  Salutari tuturor!

 • lord
  November 21, 2010

  mah loredana, tu ori eshti pupaza din biroul lui

 • lord
  November 23, 2010

  dOM Ghiveciu, n-a mai functionat retzeta la Rushetzu? Vai dar matale erai plin de pricepere, cum s -a intamplat asa ceva? Bre, fa ceva si reculege-te , ai mare nevoie. Serios, odihneste-te ,esti obosit.Mai e o varianta!Mergi la cumparaturi cu 100 de euro,poate gasesti vreo bukta de carne………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *