Iluzii de toamnă

De 9 , , , Permalink 0

Nu ştiu cum dracu se face, dar avem 3 partide mari şi toate vor la guvernare. Nici unul, însă, nu e în stare să guverneze. Ne-am convins deja. Avem aşa: un guvern PDL, condus printr-o foarte tristă scăpare a destinului de Emil Boc, care şi-a dat dovada incompetenţei, dar care vrea acum să facă nişte schimbări, că, deh, nu toţi pedeliştii ne-au arătat cît de cretini sunt. Avem apoi un PSD care vrea alegeri anticipate şi care ne promite un program de guvernare pe 16 octombrie (dar de ce nu 30 februarie?). Şi, în fine, avem un program de guvernare schiţat de PNL, dat deja publicităţii pe site-ul propriu. V-aş fi făcut trimitere la document, aşa, de amuzament, dar liberalii s-au răzgîndit şi l-au scos de pe site. Nu ştim motivele, dar putem bănui. În orice caz, vestea bună e că un blogger pe nume Bibliotecarul a fost mai iute de mînă şi a reuşit să salveze documentul. Pe care l-am citit de mi s-au strepezit dinţii. Ce mi s-a părut dubios la el e că măsurile lor de guvernare încep cu 2011. Adică peste vreo 4 luni liberalii intră la guvernare? Ha-ha-ha-ha! Hai că asta a fost bună!

 • update / la Lilick găsiţi tot programul PNL. Ea ne spune că măsurile lor au valabilitate începînd cu 1 octombrie 2010.
9 Comments
 • Lilick
  August 29, 2010

  Vezi ca e la mine tot. Bibliotecarul nu a pus decat o particica, despre strategia fiscal-bugetara, care e normal sa fie expusa acum pentru 2011. In rest vezi ca masurile sunt prefazute incepand cu 1 octombrie 2010.

 • Cristian Șuțu
  August 29, 2010

  multumesc. am updatat.

 • Lilick
  August 29, 2010

  Cu placere. :)

 • six
  August 29, 2010

  Nu stiu cum o sa faca PNL cu guvernarea de la 1 octombrie caci Titulescu al mic nu vrea motiunea decat pe 16 octombrie iar Basescu asteapta cu sufletul la gura proiectul Johannes Reloaded ca sa se mai rada o data de ei.
  Bine ca au program.

 • phidas
  August 29, 2010

  N-ai gasit si tu o tema mai deschisa la culoare. Negrul asta e urat! :(

 • Cristian Șuțu
  August 29, 2010

  n-am gasit, phidas. dar o sa mai caut.

 • Bibliotecaru
  August 30, 2010

  E numai o parte… documentul are peste 100 de pagini. Dar îl voi pune, încet, încet, tot.

 • Adinel
  August 30, 2010

  Trebuie sa recunosc ca n-am mai vazut un asemenea efort intelectual (brainstorming) in a explica liberalismul de la PNL-AT prin Consiliul de refacere al PNL sau minuscula campanie grassroots a UFD. Uneori ma intreb uitandu-ma la poze <-link! daca s-a schimbat ceva si daca se va schimba, macar la TV… :) Ce logo avea PNL-AT? :D

 • Blonda de la Marketing
  August 30, 2010

  a venit deja toamna. doamne ajuta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *