Cum se împarte șpaga la PSD

Rîd cu lacrimi. Cea mai trăznită știre citită de mine în ultima vreme vine pe Hotnews. Citez o declarație din știre, furnizată presei astăzi de Mircea Geoană:

Am fost chemat, in calitate de martor, la DNA, acum zece zile. Cu acea ocazie, din proprie initiativa, am restituit neatinse cadourile pe care l-am primit din partea unui fost coleg de partid cu ocazia aniversarilor de zile onomastice in perioada 2008 – 2009. (…) Gusturile mele in materie de podoabe de acest gen sunt total diferite. (…) Au fost ceasuri pe care le-am primit la aniversarea de 50 de ani. Sunt neatinse. Le-am adus la sediul DNA. Repet, este o chestiune de acum cativa ani de zile, nu le-am folosit, nu le-am purtat, nu are absolut nimic de-a face cu relatia pe care o ai cu colegii din viata privata a fiecaruia. Primesti un cadou, il primesti si spui ‘multumesc’. Daca apare vreun semn de intrebare nu (apare – n.r.) cu privire la mine, ci cu privire la sursa care ar fi generat cumpararea acestor obiecte. (…) Dar nu este absolut nimic legat de mine, de cinstea si integritatea mea.

Prin urmare, fostul finalist în prezidențialele din 2009 are astăzi calitatea de martor – cel puțin așa știm deocamdată – într-un dosar penal început pe numele lui Marian Vanghelie, unul dintre principalii susținători ai fostului candidat Geoană. Procurorii DNA au indicii că Vanghelie ar fi luat mită în valoare multe zeci de milioane de euro. Se pare și sub formă de… ceasuri. Despre ceasurile lui Marian Vanghelie eu am mai scris: vezi cu un click aici, spre exemplu, cam cît cost un astfel de ceas purtat de fostul primar de la sectorul 5. În fine. Ideea e că o parte dintre aceste ceasuri ar fi ajuns și la Micea Geoană. Sub formă ce cadouri, ați citit în declarația de mai sus.

Și acum hai să rîdem împreună! Geoană zice că ar fi primit ceasurile în anii 2008-2009. Potrivit declarației sale de avere din 2007, valorea totală a bijuteriilor familiei Geoană era de 7000 de euro. Click aici pentru declarația de avere. Știți care e valoarea bijuteriilor în declarația sa de avere din 2012? Click aici. Sau credeți-mă pe cuvînt, că am verificat eu: 36.000 de lei. Asta înseamnă circa 8000 de euro.

Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha!!!

Adică Vanghelie i-a făcut cadou lui Geoană niște ceasuri în valoare totală de 1000 de euro? De aici aflăm că e vorba despre trei ceasuri. Deci e vorba despre ceasuri în valoare de circa 330 de euro bucata? Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha!!!!

Genial, nu?

Mareane, fii sincer! Tu purtai un Tourbillon de la Breguet de 100.000 de euro și Mircea primea cadou de ziua lui un Fossil? Și ai fi vrut să și cîștige alegerile? Nu auzi ce zice săracu’ Mircea? Gusturile mele in materie de podoabe de acest gen sunt total diferite. Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha!

 

Afiș electoral din alegerile locale 2012.

1 Comment
  • vaperz
    May 28, 2015

    Deja nu mai este o noutate ca PSD este pur si simplu “un virus” scapat de la circ care si-a instalat cuibul in tara noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *