Mic îndrumar despre întreţinerea bicepşilor la şoricei

Sunt cîte unii care nu au deloc, dar deloooooc simţul măsurii. Şi nu ştiu cum se face, dar fiinţele astea nu încetează să mă uimească. Spre exemplu, iată, e unul pe care-l cheamă Daniel Constantin. V-am mai spus despre el, e de la Partidul Conservator. În fişa postului său scrie că e preşedinte şi că trebuie să conducă partidul. Spre noi culmi de inepţie şi dobitocie. Pînă la victoria finală a absurdului în lupta cu logica formală (care a mai pierdut aici, pe la noi, cîteva bătălii). Ceea ce vreau să vă arăt e o ştire Mediafax:

Preşedintele PC, Daniel Constantin, s-a declarat, luni, optimist în ceea ce priveşte şansele ca moţiunea de cenzură să treacă în Parlament şi a anunţat (acum citiţi cu atenţie  – n.r.) că este posibil ca, în perioada următoare, unii parlamentari PDL să se înscrie în Partidul Conservator.

Eh, şi acum să mi-l arate şi mie cineva cu degetul pe cretinul ăla care dă din mînă calitatea de membru al unui partid aflat la guvernare, cu posibilităţi infinite de furt din averea statului pentru o perioadă de încă 2 ani, ca să ce? Să ajungă activistul unui partid ce nu va sări niciodată de 3% în orice proces electoral ar participa? Vă rog eu să mi-l arătaţi, că tare aş vrea să mă duc la el şi să-i zic: frate, credeam că nu există un neînţeles inutil mai mare decît Daniel Constantin…

5 Comments
 • Suzana
  June 7, 2010

  Mai pleaca omul din PDL, dar spre PSD….:D (astia inca nu au inteles ca nu au nicio sansa :))…PDL rulezzz :P)
  Asta e de departe cel mai tare banc din ultima vreme…gen: eu m-am saturat sa fur, ma duc la PC, d-acolo oamenii ajung in Rai :))

 • Cristian Șuțu
  June 7, 2010

  suzana, tu vrei in Rai, nu-i asa?

 • alinutza
  June 7, 2010

  Hai ca si-a luat masuri de prevedere – a zis ca ” este posibil”. Eu adaug ca nu este si probabil!

 • baghera
  June 7, 2010

  S-a cam saturat lumea si de PSD,iar PC-ul a devenit o alternativa viabila in ultima vreme. Prezenta lui Daniel Constantin si al noii echipe dela PC cred ca aduce un suflu nou in politica romaneasca,iar lucrul asta ar putea sa conteze in viitorul apropiat pt politicieni nemultumiti de politica propriului partid…

 • Lee Harvey Oswald
  June 9, 2010

  “Pînă la victoria finală a absurdului în lupta cu logica formală (care a mai pierdut aici, pe la noi, cîteva bătălii)”. -Baghera, cred ca te vizeaza direct. Daca PC-ul e alternativa, prefer Afghanistanul, macar acolo cresc maci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *