PSD se uită în oglindă. Şi vede ceva ciudat.

De 8 , Permalink 0

Picture1

Îmi amintesc că am scris în Evenimentul Zilei un material amplu despre organizarea alegerilor interne din PSD. Era în 2004, pe vremea lui Adrian Năstase, de tristă amintire jurnalistică, pentru cine nu a prins perioada. Şi-mi amintesc că, încercînd să aflu detalii despre procesul de vot în urma căruia erau stabiliţi candidaţii partidului pentru alegerile parlamentare din 2004, la Iaşi, candidatul Ion Solcanu fusese votat de un număr mai mare de oameni decît avea partidul în organizaţia lui. Cam naşpa, nu? Omul, săracu’, vroia sa fie sigur că n-o să aibă suprize, aşa că a umplut urna de vot pînă a dat pe-afară. Situaţia avea să se repete şi în alte judeţe conduse de celebri baroni pesedişti.
De ce vă spun povestea asta? Pentru că astăzi, conducerea PSD a  făcut publice datele din sistemul informatic de evidenţă a membrilor de partid. Acolo unde apare şi graficul de mai sus. Şi unde, dacă priviţi cu atenţie, nici unul dintre membri de partid nu urmăreşte TVR. Ceea ce mie-mi pare imposibil. Înţeleg supărarea pesedistă pe TVR, foarte asemnătoare cu supărarea pedelistă din vremea lui Năstase pe acelaşi post public de televiziune. Dar de aici şi pînă la a scoate TVR din preferinţele tuturor membrilor PSD e cale lungă. Ca să nu mai zic de alte posturi tv care nu apar în grafic: GSP TV, Dolce Sport, Eurosport etc. Greu de crezut că cei 59% dintre pesediştii care sunt bărbaţi nu se uită la nici un canal de sport.

Hai, că n-o mai lungesc! tot ce trebuie să ştiţi atunci cînd veţi citi sau urmări ştirile despre sistemul informatic de evidenţă a membrilor PSD e să ridicaţi dintr-o sprînceană. Aia stîngă, dacă se poate.

8 Comments
 • Marieta
  February 24, 2011

  Nu-mi iese decât cu cea dreaptă :((

 • Adrian SM
  February 24, 2011

  Au uitat de asemenea să pomenească de Platinium TV sau Playboy TV… :))

 • casandra
  February 24, 2011

  Or fi intrebat despre prima preferinta in materie de televizie. A doua nu i-a interesat.
  Tu ai cumva ca prima preferinta TVR? Eu nu.

 • androidul cu sobolani
  February 24, 2011

  . foarte tare aia cu spranceana stanga :)). lazaroiu a pus punctul pe i la contributors. ce-i drept, a ingrosat putin prea tare punctul pana ce a gaurit pagina, insa a zis multe acolo la aia pe blog. oricum, se pare ca un fel de combinatie toxica CDR-PDSR (a se intelege USL) e in faza de reloaded. la urmatoarele alegeri se va da “testul clasei de mijloc”, adica se va vedea daca am invatat ceva ca natie in ultimii 20 de ani, sau suntem tot dobitocii zugraviti de Draghicescu acum mai bine de 100 de ani. e clar ca PDL-ul e terminat. nici a doua venire alui Isus Cristos nu-i va salva de la falimentul aproape absolut. iar partidul ala profesionist-mesianic de care tot scriu desteptii natiunii ma tem sa nu fie mai degraba letargic, elitist, blocat in proiect, plin de domnisoare elevate cu cravata. pe mine ma intereseaza doar ca in schimbul celor 16% ce-i dau lunar sa-mi ofere conditii si sprijin din partea statului, drumuri bune, iar in schimbul celor 6,5% sa-mi ofere conditii medicale bune, in caz de necesitate, in rest sa se futa in cur unii pe altii, ca mi-e tot una

 • zippo
  February 24, 2011

  macar jumatate din ei au liceul terminat?

 • doru34
  February 24, 2011

  Pai au scos din statistica canalele pornografice si au rotunjit drept e ca aiurea ce a ramas

 • Another
  February 25, 2011

  ”Era în 2004, pe vremea lui Adrian Năstase, de tristă amintire jurnalistică, pentru cine nu a prins perioada (…)” Eu am prins-o! Și Mugur Ciuvică, chiar dacă nu e jurnalist, a prins-o. De fapt, pe el l-au prins procurorii lui Năstase, pe stradă, și l-au săltat de acolo pentru o presupusă calomnie. Hmmm…
  Cine uită, nu merită mai mult!

 • ion
  February 26, 2011

  e cam auirea sa spui ca NICIUN pesedist nu urmareste nu stiu ce post tv. atat timp cat exista categoria ALTELE, acolo poti sa bagi orice, inclusiv TvR si macar 1 pesedist. ce faci tu prin acest comentariu este exact ce vrea sa faca psd prezentant aceste date. nu-i frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *