Războiul lui MiniBoc cu particula de praf

Şedinţele de guvern se ţin de obicei cu uşile închise. Şi bine se face. Mai mult, stenogramele şedinţelor de guvern se clasifică ca secrete de stat şi se ascund sub o cheie de cineva-nghiţită. Şi bine se face. Că de-ar fi mereu precum s-a întîmplat astăzi, adică o şedinţă publică de guvern, ceva groaznic s-ar întîmpla cu maxilarele noastre. Citiţi şi voi, dar cu grijă, că mie mi s-au blocat rău maxilarele de la atîta rîs…

 • Emil Boc: “Domnul ministru Oprea, dar tancurile cum se descurca in Afganistan….Nu in Afganistan, in Irak, cand erau in nisip, nu se opreau motoarele. La avioane de ce se opreau motoarele?
 • Gabril Oprea: “In primul rand ca in Irak se mai si opreau, domnule prim-ministru, ca sa stiti, pe nisipul fierbinte. Dar de regula au functionat
 • Emil Boc: “Sunt convins ca se vor gasi solutii. Cum au gasit in armata ca sa mearga tancurile prin nisip si avioanele vor gasi solutii sa nu mai aiba probleme cu particulele de nor vulcanic
 • Gabriel Oprea:  “Spun specialistii, am intrebat si eu. Am crezut ca este vorba despre plafon si mi-au zis ca din cauza lipsei de oxigen se opresc motoarele avioanelor”

Oameni buni, acuma pe bune, e cineva în ţara asta care şi-ar da votul astfel încît personaje precum cele de mai sus să ne reprezinte interesele? Ăsta e atentat pur la siguranţa naţională…

15 Comments
 • Piticu21
  April 21, 2010

  stai asa, de ce te miri, de ce te strici de ras??

  adica …

  noi i-am votat sa fie in primii acolo si a se dea cu parerea, sa s efix dea cu parerea

 • ionutu
  April 21, 2010

  au, au, au. Ăştia îl fac în joc de gleznă pe nenea Hâncu Vergil… :D

 • Law
  April 21, 2010

  Din pacate au existat 51% din romani care si-au dat votul.
  Asa ca na cultura, inteligenta/ educatie scolara!
  Ce pot sa mai zic….

 • fury
  April 21, 2010

  Eu nu cred ca acest dialog e autentic….!!!! Ascultam anii trecuti farsele lui buzdugan si ma minunam cum dracu romanii sunt atat de prosti…. si dupa un timp am aflat ca farsele aveau …regizor !!! Se poate demonstra ca acestea sunt reale???

 • Rodica
  April 21, 2010

  Pai au ajuns acolo foratnd usa? Ambii au castigat prin vot direct – Boc boc la Cluj si Oprea la Ilfov.

 • sergiu
  April 21, 2010

  Acum sincer….stia vreunul dintre noi raspunsul ? Cu siguranta nu…..Faptul ca Boc e prim ministru nu inseamna ca e si atotstiutor….nici nu ar fi bine sa fie….si ca oricare dintre noi, are si el curiozitatile lui……sincer vorbind, intre cunoscuti, prieteni, exista astfel de discutii….eu nu inteleg care e problema ? Poate imi explica cineva….dar, nu ….sa nu fie de pe o pozitie talibana psd-ista sau pnl-ista…mai ales pnl -ista…..adica, vreau sa spun ca imi place logica intr-o discutie…..

 • limpede
  April 21, 2010

  Ca Boc gasesti putini in scolile noastre. Cei ca el sunt pusi in prima banca si li se explica lectia si de zece ori ca sa o inteleaga. Uneori au coleg de banca un Oprea. Vai de noi daca am ajuns sa ne conduca unii la fel de pregatiti ca si Ceausescu.

 • bibi
  April 21, 2010

  vorba lui Lapusneanu :,,PROSTI DA MULTI,,!!!!!!!!!!!!!!

 • Silvy
  April 21, 2010

  Dumnezeule, se cutremura pamatul de atata prostie! =)))))) Ca sa rezisti sa citesti asa ceva trebuie sa iti scoti creierii pe urechi si sa ii arunci departe. =)))))))

 • www.e-Restaurant.ro
  April 21, 2010

  Are dreptate! Si submarinele merg pe sub apa fara sa li se inmoaie ! :P

 • Marius Diaconescu
  April 21, 2010

  Ce mi-a placut, a fost faptul ca Bocul nu-i cere parerea lui Berceanu, care e absolvent de aeronave, ci generalului izmenelor, care e absolvent de …prostie :)
  Bine ca nu a intrebat-o pe Nutzi :)

 • radu
  April 21, 2010

  Cred ca o solutie de bun-simt ar fi, avand in vedere aceasta rezistenta remarcabila, se inlocuim avioanele cu tancuri. In mod cert ele se vor descurca mult mai bine prin cenusa vulcanica. Propun ca primul “zbor de incercare” cu tancul sa fie facut de Premier insusi iar prima escala sa fie la Targoviste…

 • atitudini
  April 22, 2010

  Si banuiesc ca in acelasi timp ti s-au uscat ochii de plans…
  Gandeste-te ca impozitele platite de tine cat transpiri la Puterea se vor duce pe masa lui Boc. Asta micu va decide, impreuna cu Oprea sa ia sau sa nu ia F16 ori Gripen… IN CUNOSTINTA DE CAUZA!
  Pai sa nu-i spargi capul de democratie?!?!

 • Asterix
  April 22, 2010

  Ma intreb ce-ar fi explicat Nuti.

 • odojak
  April 22, 2010

  Ei bine, da, chiar este. Sunt ăia care vor vota și pe sufletista din pozele de pe blogul tău. Dacă e pe bani, merge, este? Nu-i nimic. După alegeri va citi și ea interpelări parlamentare despre influența razelor de lună asupra galoșilor de gumă și va vota, alături de ”independenții” cu care ne mândrim, constituția asta nouă, desenată de nea ”Aviara Gripa”, de nea ”Pe Vârfuri la Poză”, de nea ”Biciușcă” de nea ”Coasă”.
  Hai, să trăim bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *