Who the fuck is Cseke Attila?

Politica e o curvă. Uneori, una de lux. Cel mai adesea, însă, una proastă. După cum urmează. UDMR a intrat la guvernare şi a primit, între altele, Ministerul Sănătăţii. Pentru cine credeţi? Pentru Cseke. Cseke Attila. Exact, who the fuck is Cseke Attila? Răspunsul, prieteni, e pe pagina de internet a Senatului. S-o deschidem împreună.

Vom afla, spre exemplu, că Cseke Attila a fost în anul care se încheie unul dintre cei mai duri opozanţi ai guvernului condus de Emil Boc. Da, de către acelaşi Emil Boc care-i este acum şef lui Cseke Attila. Dar mai bine să ascultăm ce spunea lunile trecute Cseke Attila:

“Deşi dispune de o majoritate confortabilă în Parlament, de peste 70%, Executivul arată o  lipsă totală de răspundere în actul de guvernare, nu este capabil să dezvolte un mecanism eficient de legiferare, nu dispune, se pare, de resurse umane suficiente şi bine pregătite şi are grae deficienţe de conducere“. (de aici)

Poate că şi dînsul ar fi foat mai bine să plece cîteva zile într-un mic concediu şi să revină cu forţe noi, cu gânduri şi cu proiecte mai aşezate. Nu, domnul prim-ministru  nu s-a dus în concediu, deşi poate i-ar fi fost mult mai bine. Măcar nu am fi avut atîtea decizii greşite şi, în mod sigur, brambureala Executivului în privinţa reducerii cheltuielilor guvernamentale ar fi fost semnificativ redusă. (de aici)

Şi-ar mai fi cîteva, tot de genul ăsta. Cseke Attila, ce cauţi tu în guvernul Boc?

19 Comments
 • laurentiu
  December 21, 2009

  o fi comentat si el sa il bage baietii in seama, si uite asa “hopa” la guvern.

 • scharke
  December 21, 2009

  Cseke Attila va propune legea retetelor bilingve. :)
  Decontarea se va face ca pana acum: spaga, in euro!

 • BiancaO
  December 21, 2009

  El se pregatea pentru MAI sau MTS, dar i-a cazut Sanatatea. Declaratia, aici http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/articol/cseke-attila-vizeaza–mai-sau-mts/cn/news-20091218-09370954

 • Loda
  December 21, 2009

  Ei, daca l-a trimis partidul….manaca si el o paine :)

 • Adinel
  December 21, 2009

  Pe undeva stiam ca daca vei citi macar o parte din “arhiva” lui Zoltan cel tanar te vei incrancena…Vine Craciunul hai sa ne uitam mai bine la cei dragi si ce inseamna pentru noi… Maine sunt la Universitate sa sa imi aduc aminte in liniste pe acei frumosi nebuni care mi-au dat libertatea sa muncesc pana cad jos, dar in final sa am bucuria lucrului bine facut, mi-au dat libertatea sa sterg scuipatul (virtual sau real) de pe obraz si sa ma duc fericit catre ale mele stiind ca am multe altele mai bune de facut.
  Dupa asta ma pregatesc sufleteste sa le dau la ai mei dragi cel mai frumos zambet si cele mai frumoase incurajari. Am sa beau un vin cu ei pe melodia asta http://www.mefeedia.com/watch/24074884 . Enjoy! Sarbatori fericite Palatule, pe anul viitor!

 • maria
  December 21, 2009

  Pai, daca se simte tare ,sa ne arate ce poate sa faca …eu cred ca ministrii U.D>M>R.sunt oameni seriosi si competenti.Faptul ca a criticat guvernul Boc si acum face parte din el ,nu este ipocrizie ,ci pragmatism,ceea ce nu se poate spune despre amaratii de liberali…

 • stefanyya stefanyya
  December 21, 2009

  AI DREPTATE POLITICA ESTE O ……AM SIMTIT-O ANUL ACESTA PE PROPRIA PIELE………

 • danielr
  December 21, 2009

  Este un mediocru patentat, credeti-ma. L-am urmarit din apropiere: nu stie ce sunt alea politici publice, nu cunoaste limbi straine, nu stie sa comunice, etc. Nici nu este cazul sa mai vorbim despre competenta sa in domeniul sanatatii publice. Nu are inteligenta lui Marko Bela, cinismul lui Verestoy sau “candoarea” lui Hunor ori Korodi.
  Va spune ceva numele Hajdu Gabor?

 • moshu49
  December 22, 2009

  nu, nu înţeleg unde greşeşte Attila ãsta în spusele citate?
  io zic cã guv. Boc întîiul a fost o calamitate… bine cã se duse!

 • foxu'
  December 22, 2009

  Omul e pupilul lui Verestoy si a impartit cu acesta in trecut ceva dosare DNA din cauza pacatului numit trafic de influenta si directionare unor fonduri de stat catre anumite comunitati locale conduse de reprezentati UDMR. La negocierile cu UDMR a participat si Biro Rozalia, lidera UDMR Bihor de unde este si respectivul senator, politician crescut la sanul lui Marko si Verestoy. Cseke Attila a fost numit la Sanatate ca alternativa la Lazslo Attila, liderul UDMR Cluj, apropiat al gastii lui Kelemen Hunor si Nagy Zsolt, cu ultimul avand o serie de afaceri dubioase la nivel local. Toate cele bune!

 • Dramoleta
  December 22, 2009

  Chiar aşa! Ce cauta Cseke Attila în guvernul Boc ?
  Mai am cateva zeci de intrebari din astea grele, la care stiu sigur ca nu voi gasi/primi raspunsuri.

 • Vasile
  December 22, 2009

  Am cautat si eu pe site-ul domniei sale (www.csekeattila.ro ) , sa vad si eu cine e actualul ministru al sanatatii. Surpriza, nem tudom romaneste…

 • Pissy
  December 25, 2009

  cititi-i CV ministrului sa muriti de ris.A facut dreptul pe la 27 ani, ce a facut pina la virsta aceea nu se precizeaza.Are cont pe facebook.Cred ca nu stie nici o limba straina.A lucrat pe ici-colo ca jurist, in posturi caldute, fara batai de cap.Ce o sa ne distram cu acest competent…..

 • Adi
  January 1, 2010

  Nici bine nu l-au pus si unii udmr-isti din judete fara tangente cu ungurii bat din pinteni sa schimbe ei tot. Te doare capu la ce o fi fost nevoie de unguri la sanatate???? Asta e politica udmr???? La fel ca a celorlalti?

 • totedati
  April 30, 2010

  Server Error in ‘/’ Application.
  Runtime Error
  Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

  Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a tag within a “web.config” configuration file located in the root directory of the current web application. This tag should then have its “mode” attribute set to “Off”.

  blablabla … am vrut și eu să văd cum a combătut individul guvernul boc în 2009 și nu pot să văd nimic … când dau click pe detalii declarații politice îmi dă eroarea asta ciudată … o fi din cauză că folosesc firefox nu IE!?

  nasol … că e serviciu public .. pe care se toacă grămadă de bani!
  ;-O!

 • ungur
  June 10, 2010

  sant maghiar dar mie rusine cu asa exemplar ca cseke ne face de ras neamul

 • Madalina
  June 11, 2010

  Ce aveti cu ministrul sanatatii ? Ce atata inversunare ? E un tip serios , cu coloana vertebrala . Si asa sunt toti politicienii maghiari din Romania . Stiu ce vor si fac politica pentru multi (minoritatea maghiara ) , nu pentru 3-4 persoane .

 • mihai viteazul
  April 9, 2011

  atilla cske ,tantarul facut ministru de mafia udmr,pdl si unpr toti dusmani tari indiferent de etnie ,ei hotii fura taie ,omora ,si zic ca fac reforma ,sa vedeti ce reforma o sa faca vadim cu usl ,pp,cand ajung la putere ,pe toti va baga la puscaria mafiotilor cum va promis ,piticu boc,udrea,javra basescu totii veti raspunde de genocid ca ciausescu ,mai gunoie ce suntetii ,idiotii huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

 • Dana
  April 9, 2011

  Bine ca ne-am lamurit. Avem raspunsul! Attila este in guvern ca sa scape tara de romani (budosz olah). Care nu mor repede ca s-au inchis spitalele se taraie cumva peste granita si tot inainte ca Europa-i mare. Brava strategie sau cum zice neamul lui ,,leo colopol”(jos palaria- transcrierea cuvintelor in maghiara este aproximativa). Succes domnule ministru! Noi astialalti mai speram in invierea mandriei nationale a romanilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *