Alegeri în colegiul 19. În spatele perdelelor.

 • ♣ Se înfruntă Teo Trandafir (PDL, absolvent de Litere, om de televiziune) şi Liliana Mincă (PC, absolvent de liceu, secretară)
 • ♣ Deşi au apărut estimări ale intenţiilor de vot (Andronic a dat o cercetare în care Teo ar fi avut 53%), nici un staff de campanie nu a comandat un sondat de opinie, pe motiv că-s prea scumpe.
 • ♣ Nici o firmă de sondare nu s-a acreditat la Biroul Electoral pentru efectuarea unui exit-poll. Este posibil ca institutul sociologic de casă al conservatorilor să efectueze un sondaj telefonic.
 • ♣ Autoritatea Electorală Permanentă testează azi un proiect-pilot de informatizare a secţiilor de votare, în care s-ar putea stabili existenţa unor voturi multiple, după verificarea fiecărui CNP.
 • ♣ Bătălia se duce astăzi în scările de bloc din Berceni, acolo unde echipe de campanie ale ambelor echipe vor încerca să scoată la vot, cu diverse cadouri, cît mai mulţi votanţi.
 • ♣ Teoretic, Liliana Mincă este favorită în aceste alegeri, ea avînd la îndemînă structurile de partid (construite în jurul fiecărei secţii de votare) ale PSD, PNL şi PC, dar şi structurile primăriei lui Piedone.
11 Comments
 • nadina nedelea
  April 25, 2010

  slaba, slaba iesirea la vot a Lilianei Minca. Frateeeeee… foarte buna, modesta si de efect aparitia lui Teo. Asta nu inseamna ca ma dezic de pronosticul meu: Piedone (Liliana Minca) vs Teo, 75 la 25%.

 • against
  April 25, 2010

  om de televiziune-absolvent de Litere contra unei secretare.. Noroc cu echidistanta si impartialitatea jurnalistica. Adicatelea, daca e om de televiziune ar fi buna, de ce nu, si de deputat.

 • Cristian Șuțu
  April 25, 2010

  @against : adicătelea, faptele vorbeşte şi pentru tine

 • reprezentantul
  April 25, 2010

  adicatelea,o fi blogul tau,dar de ce voi patronii sunteti atat de rai si de inversunati cu sarmanii care va baga in seama?sper ca nu o sa-mi spui ca nu ai nevoie de asa cititori…

 • ileanard
  April 25, 2010

  Adicătelea, să nu se supere jurnaliştii atunci când publicul lor învaţă din ce a vazut în presa: obiceiul (bun sau nu) de a vedea şi de a lua în discuţie numai acea parte a argumentării care convine scopului urmărit (e.g. om de televiziune versus absolvent de litere). Din păcate, într-o dezbatere în care este implicat un jurnalist, de multe ori el va auzi numai ceea ce vrea sa auda din ceea ce i se spune…

 • Marius Diaconescu
  April 25, 2010

  2 panarame, iar procentul de votanti spune mai multe decat as fi eu in stare sa spun :)

 • Loda
  April 25, 2010

  Nu ca m-ar interesa, dar pentru exacitatea informastiei :
  ,,Liliana Ghervasuc a absolvit Liceul de Chimie Industrială Nr. 5 din Bucureşti în 1988 şi Facultatea de Management Financiar Contabil, Universitatea „Spiru Haret”, în 1999.”
  O sa spuneti ca ,,sSpiru” > No, d-apoi va aduceti aminte ce ,,,valoare” avea Cantemirul cand a facut Udrea dreptul acolo ? Si acum este ,conform presedintelui, singurul ministru care merita laudat.Deci, fara rautati, ambele fete (Udrea si Minca) au scoala vietii,domne !

 • Oliver
  April 25, 2010

  Aha, e absolventă de Litere? După ce şi-a petrecut bună parte din viaţă scălămbăindu-se printre manelişti, nu mai dau doi bani pe Literele sau lecturile ei (care cică le-ar avea). Nu m-aş mira să cîştige. Şi ce-ar mai conta un măscărici în plus în Parlament?

 • Oliver
  April 25, 2010

  Aha, e absolventă de Litere? După ce şi-a petrecut bună parte din viaţă scălămbăindu-se printre manelişti, nu mai dau doi bani pe Literele sau lecturile ei (care cică le-ar avea). Teo e un măscărici care n-are simţul ridicolului.

 • graulle
  April 25, 2010

  @oliver:da oliver ..teo e licentiata .ceea ce tu impreuna cu mama ta si cu escroaca de la loterie n o sa aveti in familie neam de neamul vostru.daca nu ma insel specializarea doamnei teo este pe engleza-limbi arabe.specializarea cucoanei de la pc-ur(pecur) e in furt si jaf organizat al agentiei nationale loteria romana.

 • filip
  April 25, 2010

  Distinsa doamna Teo este perfecta pentru onorabilul partid care o sustine . Un “producator de divertisment” este picatura care lipsea paharului :(
  Probabil ca va castiga datorita voturilor din strainatate :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *