Candidaţi dubioşi. Episodul 6

Cumva îmi pare rău să vă arăt acest episod. Dar e deja un fenomen, iar apelul la bun-simț al celor de la UDMR (click aici) nu s-a făcut suficient auzit. Mă uit adesea în perioada asta pe blogurile și conturile de social-media ale multor candidați în alegerile parlamentare. Și rămîn perplex în fața nesimțirii cu care politicienii se aruncă în brațele copiilor. Sunt politicieni de toate culorile. Despre Andreea Paul și Elena Udrea de la PDL v-am mai vorbit aici și aici.

Priviți-l acum pe Ion Diniță, candidat USL în Brașov! Sunt doar opt imagini, pe care le-am selectat, așa, în fugă. Omul pare să aibă o problemă mare cu pedopolitica…
dinita1
dinita2
dinita3
dinita4
dinita5
dinita6
dinita7
dinita8

5 Comments
 • DAN DORAN
  November 23, 2012

  Un nenorocit. Dar poate ca se poza pentru cazier… :))

 • anisoara mybuilders
  November 23, 2012

  Politicieni si iar politicieni…Nu ma mai mira nimic din partea lor,dar totusi va cerem putin mai multa decenta.

 • Dan Doran
  November 27, 2012

  In alte tzari, pedofilii sint pedepsitzi de lege, dar la noi sint “exilatzi” in parlament.

 • ioana
  November 27, 2012

  imi pare rau ca dupa 20 de ani de “democratie” sunteti capabili doar sa scrieti si sa transmiteti numai mizerii…….., oare nu aveti subiecte mai interesante si mai realiste?

 • Razvan
  November 28, 2012

  De cand Sutu a fost rapit si pe blog scrie doar lazaroiu, sau zoso uneori, intru tot mai rar. Din acest motiv am facut un sucrt update acum, una din noutati fiind seria candidati dubiosi. Constat cu fericire ca toti dubiosii sunt in USL. Asta inseamna ca tara asta are norocul si onoarea de a putea alege ARD (PDL), unde toti sunt oameni vrednici si neprihaniti. La fel de cinstiti si preocupati de soarta cetatenilor romani ca unicul si magnificul, base din constanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *