Ce a scăpat nesecretizat din vizita la Casa Albă

casaalba
Mă gîndesc că poate vreţi să ştiţi ce s-a întîmplat ieri la Casa Albă. Aţi intrat pe canalele tradiţionale şi n-aţi aflat nimic. A, poate doar declaraţia lui Traian Băsescu, care a recunoscut că a secretizat în interes naţional, de teama analiştilor, orice informaţie referitoare la vizita în SUA. Ei bine, eu n-aş fi atît de sigur că a fost secretizat chiar totul.

Iată!

 1. Preşedintele Băsescu şi-a cumpărat pantofi noi pentru excursia de la Casa Albă. Observaţi, vă rog, aici cît de curată şi netocită este talpa din piele.
 2. Gabriel Oprea a mers la coafor înainte şi pe tot parcursul excursiei părea că vrea să cadă în genunchi şi să-i sărute şireturile lui Obama. Detalii aici.
 3. Nici un oficial român n-a avut curajul de a lua din merele oferite de Barack Obama în Biroul Oval. Vezi coşul aici şi farfuria pentru cotoare aici.
 4. Întîlnirea a început undeva pe la 11 fără 09 minute. Vezi ceasul.
 5. Aparent nesemnificativ: Barack Obama poartă şosete Calvin Klein. Click here.
 6. La Casa Albă focul se face cu ziare. De reţinut.

sursa foto: www.presidency.ro

9 Comments
 • lds
  September 14, 2011

  Mesaj *Da, Da, Da! Insa a scapat observatiilor tale o nuanta de fond. Ziarist superficial ce esti! Presedintele nostru are sosetele neintinse pe piciorul prezidential. Varianta 1 : este prima generatie incaltata; Varianta 2 : Presedintele nostru e bolnav; grav; organismul sau acumuleaza apa orice ar bea…si picioarele se umfla. De aceea Ea, cea ce ii poarta de grija, i-a taiat eleasticele de la sosete, sa-l protejeze. Vezi , Obama, ce glezna erecta are?

 • Alex Neagu
  September 14, 2011

  Chiar mi-a plăcut articolul tău despre vizita lui Băsescu la Biroul Oral, pardon Oval…
  Am dat și retweet ca să-l citească și prietenii mei.

 • presacaopra(v)da
  September 14, 2011

  Pentru liniştea Europei: cheile de contact de la scutul antirachetă au rămas la Casa Albă sau sunt pe barul de la Cotroceni?

 • androidul cu sobolani
  September 14, 2011

  doar atat va urez, mai tare ca orice blestem. fi-v-ar antonescu presedinte :-).

 • Dollo
  September 14, 2011

  hai mă că exagerezi, nu-s chiar așa noi pantofii omului ;) însă eu aș remarca încă ceva despre ilustrul personaj Gabriel Oprea. îți dai seama că poza asta în care apare între Obama și Băse este cea mai înaltă cotă din viața lui? probabil va fi făcută tablou și înrămată în aur ca s-o păstreze ca pe o icoană și nepoții lui. doctoratul, ministeriatul și toate funcțiile și titlurile pe care le-a obținut el până acum nu egalează această poză. desigur, eu tot despre ipostaza aia în care alerga în colanți pe malul Dâmboviței și s-a împiedicat de bordurile lui Videanu mi-l amintesc, dar asta pentru că sunt răutăcioasă ;)

 • treilazecemii
  September 14, 2011

  zi bre si de sosetele lui base, incretite – dovada de guma proasta. base. asta e: o guma proasta.

 • Dan Andrei
  September 14, 2011

  Bai androidule cu sobolani, ti-au murit toate rozatoarele si nu mai ai cu ce sa te ocupi ? Hai, pa si pu, la revedere !

 • windwhisperer
  September 14, 2011

  lol.. ziarele Ro scriu : *presedintele Romaniei , T Basescu…. l-a intalnit pe BO.. cand protocolul e taman invers …. nimic nu se lipeste de profesionalism…huh
  http://www.breitbart.com/article.php?id=CNG.77591e6bbe1ccd5c2f79f962f82a47ec.c21&show_article=1

 • irinel
  September 15, 2011

  Gresit Sutule, ceasul arata 11 fara 9 minute! Uita-te mai bine. Adica 11.09. Iti zice ceva data asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *