Corneliu Vadim Ponta

Vadim Tudor nu mai e în Parlamentul României. De vreo 3-4 ani, el e europarlamentar şi aşa cum aţi auzit voi ceva, orice, despre activitatea lui la Bruxelles, aşa am auzit şi eu. Dar trebuie să ştiţi că eu n-am auzit nimic. Pentru că, deh, e ceva mai greu să faci circ în PE.

În fine, pentru cretinii care l-ar fi vrut pe Vadim preşedinte al României am o veste bună: rolul de saltimbanc a fost preluat la Bucureşti de Victoraş Ponta.

Să-i ascultăm discursul de azi din Parlamentul Românei!

Uitati-va cat de mult seamana Emil Boc cu Emil Bobu, la fel de stupid, la fel de incapabil.

Opozitia discuta despre democratie si el vorbea  ca prostu’ in continuare despre realizarile economice.

Traian Igas şi Tudor Postelnicu, “la fel de analfabeti, incapabili de a lega cateva fraze”.

Elena Udrea, “la fel de aroganta si chiar lipsita de cultura” precum cu Elena Ceausescu.

Dacă astăzi Boc venea şi comasa Paştele cu Crăciunul, aceste oi parlamentare care stau în bănci ar fi fost de acord şi cu lucrul ăsta

19 Comments
 • Constantin Gheorghe
  December 22, 2011

  Ce te interesează: forma, sau fondul? Sigur, o fi forma vadimistă, dar fondul, ei bine, fondul nu poate fi contestat. Idioţii sunt fix cum i-a “pictat” Ponta. Ne place, sau nu.

 • Felix
  December 22, 2011

  Da, a fost un discurs fenomen, îi făcea pe toţi tovarăşi şi le ura soarta predecesorilor comunişti :)) decât să-i ocărască…

 • radu
  December 22, 2011

  Da, dle Sutu, tot Ponta e de vina ca bok isi bate joc de democratie.

 • gigi
  December 22, 2011

  Asa, si n-are dreptate!? Astia violeaza democratia si ti-e iti pasa ca-l face prost pe boc!? Ti-as da o flegma intre ochi daca-s putea

 • kilroy
  December 22, 2011

  Hmm, daca ne referim strict la afirmatiile de mai sus, eu ii cam dau dreptate pontelului.

 • cristi
  December 22, 2011

  Ce spune Ponta e perfect adevărat şi potrivit în circumstanţele actuale.

 • k
  December 23, 2011

  mda, te-ai dat si tu cu dictatoru

 • unu
  December 23, 2011

  pai zicerile astea ale lui ponta nu au fost in discursul din parlament ci pe holuri dupa ce motiunea a cazut!mi se pare mie sau ai devenit cam basist ?

 • androidul cu sobolani
  December 23, 2011

  vezi si tu mai sus ce şou morbid. jumatate sunt postaci de-aia pe bani si ce-i mai trist, vreo 2 sunt probabil autentici. de-aia ce si-au luat credit cu buletinul ca sa-si cumpere plasma Watson de 104 cm, iar acum ca nu mai au bani de rate bineinteles ca boc e de vina.

 • d
  December 23, 2011

  Cei care ii apreciaza discursul lui Ponta sunt comunistii adevarati care il regreta pe ceausescu, pentru ca in democratie nu se vorbeste asa…nu se ameninta adversarii politici cu puscaria asa cum face Ponta…asa se facea la Ana Pauker. Nu Boc distruge democratia pentru ca se comaseaza alegerile ci Ponta care foloseste discursuri staliniste

 • Horia Pană
  December 23, 2011

  Ponta, un discurs frust, dar corect în cele mai mici amănunte. Numai cine nu i-a auzit şi nu le-a urmărit faptele de arme ale acestor guvernanţi inculţi şi obraznici poate considera exprimarea lui Ponta drept vadimistă. El n+a făcut altceav decât să pună în cuvinte realitatea crudă a politicii de partid şi de stat promovate de gaşca PDL.

 • Dan Doran
  December 23, 2011

  Ponta nu poate fi Vadim: acesta din urma este inimitabil, pe bune! Am pus gheara pe citeva reviste de-ale lui din perioada ’92-2000, si limbajul micului oligofren cu moaca de Hitlerica jidan este pur si simplu … indescriptibil. Bietul Ponta e un amator, sarmane Cristian! Iar voi, astialaltzi, ce-l tot atacatzi ? Pina ce nu apare vreun lider veritabil, si o grupare serioasa, Basescu-PDL ramine echipa cea mai serioasa din ziua de azi. Daca facea VAKA-Roiul atitea reforme economice, azi eram in rind cu nemtzii! Si nu vorbesc de hitleristii care au pierdut razboiul…

 • zippo
  December 23, 2011

  daca expresia injurioasa reprezinta un argument (si vad ca are si sutinatori) ma si gindesc cum suna un dialog formal intre el ca politician si propriul alegator. ca de la nastase avem… ‘pulime’.

 • Dan Doran
  December 23, 2011

  Pe Cristian il supara ceva ce ar trebui sa va puna si pe voi pe ginduri: faptul ca bietul ponton se leaga de aspectul adversarilor, si face alaturari de figuri, nu de rezultate politico-economice. Critica lui Ponta demonstreaza lipsa de argumente veritabile, si asta ar trebui sa va supere si sa va ingrijoreze si pe voi. Cine ataca adversarul in stilul acela este un ins al naibii de slab, invidios si artzagos, si nu va putea niciodata sa constituie o alternativa credibila la actuala putere!

 • Ioan Popescu
  December 23, 2011

  Ai intrat si dumneata in gasca pudibonzilor pe care,daca-i cauti la maiou,observi ca au chiloti portocalii,de dama,marime mare,ca pentru Roberta. Pai basescu pe asta mizeaza,pe sfiosi ca tine,pe un razboi asimetric ,adica el trage basini in biserica pentru ca stie ca nu va primi raspuns… Limbajul folosit de Ponta este singurul pe care il pricep cei din clasa Igas,asa trebuie sa vorbim cu ei!

 • presacaopra(v)da
  December 23, 2011

  Şuţule, bag seamă că cititorii tăi sunt mult mai inteligenţi ca tine. De ce nu te transferi la Academia Caţavencu?

 • d
  December 23, 2011

  Daca nu suntem capabili de argumente e buna si “Ma-ta-i curva”…probabil asta e noua strategie a lui Ponta

 • .pm
  December 25, 2011

  Bre, comentatorilor, in vecii vecilor nu o sa o duceti mai bine daca ura pentru unii va face sa vreti in loc altii care arata ca pot fi cel putin la fel de cretini. Discursul lui Ponta e dezastruos si spune mult despre capacitatea lui de a fi conducator. Populismul si gargara lui nu poate sa prevesteasca vremuri mai bune. Imi displace Base, dar nu pot spera la mai bine cu prestatia lu Ponta.

 • nic
  December 26, 2011

  1. Nu a fost discurs in Parlament ci declaratie de presa la iesirea din Parlament.
  2. Nu vad nimic neadevarat in declaratiile lui Ponta. Doar o exprimare mai frusta, ca sa inteleaga si Igas despre ce este vorba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *