Cristi, vrei să fii premier?

Îmi şoptea zilele trecute o păsărică despre planurile Dictatorului de înlocuire a premierului Boc cu premierul Diaconescu. Fugi, mă, d-aici! – i-am spus păsăricii, care insista să-mi explice că în planul iniţial apărea premierul Oprea, dar pentru că acesta refuzase (avînd alte planuri, despre care vă voi vorbi altă dată), a rămas varianta cu Cristi. Pe care, nu ştiu de ce, l-am sunat ca să-l întreb dacă are de gînd să lucreze pe parte de consultanţă tot cu Andronic, asemenea toturor premierilor din ultimii 10 ani. Cristi, un tip haios, capabil să jure pe toate mamele din lume că habar n-are despre ce-l întreb eu (la fel se jura şi cu o zi înainte de a fi numit candidatul PSD pentru primăria Capitalei), a început să rîdă. Şi să nege tot, evident. Mi-am zis: fie cum zice el! Pînă cînd aseară, în dashboardul blogului, au apărut 3 comentarii cu nume diferite, de la acelaşi IP, care încercau să mă convingă ce bun ar fi Cristi Diaconescu pentru şefia guvernului. Care va să zică, Cristi, ţi-ai luat echipă de postaci? Hm, nebunaticule!…

cristidiac

13 Comments
 • Traian
  June 5, 2010

  Premier ? Cand si-o vedea ceafa fara sa-i tina Cristina Sincai oglinda in fata…

 • Un blog cu atitudine
  June 5, 2010

  Sincer, eu l-as mai lasa pe Boc. Stii si tu la fel de bine ce riscuri implica schimbarea de fatada (te-am prins pe Realitatea FM).

  Tot in zona, o intrebare despre migratiile politice. Am propus un text (o idee) care pare de actualitate in contextul zilei mediului de azi si traficului care a inceput cu gunoaiele politice “toxice”. Cum ti se pare?

 • Achtungbaby!
  June 5, 2010

  In cazul in care inca nu stiti sa-i “cititi” pe astia : Stilul e acelasi , argumentatia identica. SE VEDE BRIEFUL, BOGDANE! ( se stie care Bogdan, nu-i asa? ) Singura explicatie este ca le-a venit brieful pe neasteptate, ieri a fost Vineri, a ramas postacul de sacrificiu si-a postat cat l-a dus mintiutza: obosit, fara chef, subiect nou- da’ sa nu schimbi tu modemu’, fata draga, na-na bataie la poponetz! ( stiu si de ce e fata: si-a luat 2 pseudonime feminine si doar unul masculin)

 • Cristi Vre
  June 5, 2010

  Hmmm.. Oare chiar ar fi o idee rea? Sincer decat Ponta….

 • stelian
  June 5, 2010

  Ce penibil

 • DANIELA
  June 5, 2010

  Would be the worst guy in the political life CRISTI.S DECISION WOULD Ruins POLICY.

 • dan
  June 5, 2010

  comentariile de tipul asta sunt ceva de groaza ! parca se adreseaza puilor de pisica nou nascuti! v-am zis eu – ne cred oligofreni!

 • Another
  June 5, 2010

  Cum adică echipă, dacă postau de la acelaşi IP?! Postau de la un sediu unde sunt mai multe computere pe acelaşi IP? Da, se poate şi aşa! Şi-ai descoperit unde-i sediul ăla?

 • Another
  June 5, 2010

  Vaslui? Oare?!

 • valeria
  June 6, 2010

  ihm … te cred :)))))))))))))))))

 • Raluca S.
  June 6, 2010

  Adevarul este ca daca zvonul se confirma, nu e tocmai nashpa. Ce alternativa am avea? Crin maini scurte – minte la fel, Ponta…care se vede presedinte peste 5 ani (de bloc), Croitoru – mistoul parlamentului, Livache cu care n-a stat lumea de vorba sau Boc – definitia dezastrului. Dintre toate variantele Diaconescu pare sa fie cea mai buna. Si pana la urma, care este problema? E firesc sa nu confirme un astfel de zvon. Sincera sa fiu, nu m-am gandit la varianta Diac., dar pentru ca veni vorba, nu-i rau. Moare Ponta …:)))))))))))))))))))))))))))))))

 • razvan
  June 8, 2010

  Dragi analisti/bloggeri/datatoricuparerea: eu cred ca cel mai bine ar fi sa va scoateti capu` din cur si sa vedeti cu adevarat ce se intampla in romanica. NIMENI dar niciunul din voi(si aici o mare parte din vina o ai si tu Cristi-imi permit sa iti spun asa, suntem de aceeasi varsta) nu vrea sa vada dezastrul pe termen lung care se va instala in Romania!Toata lumea vorbeste de 2010-2012, insa situatia grea va persista inca 10 ani daca nu se adoptam un plan macroeconomic stabil si de perspectiva. De ce nimeni nu se ofera sa poarte stindardul acestei schimbari?De ce nimeni nu vrea sa fie responsabil de schimbarea mentalitatii?Avem atatia oameni care au studiat afara si au luat pulsul societatilor civilizate, de ce nu se creeaza un sistem al elitelor??Adevarul, dureros de altfel, este ca suntem o natie de ciobani cocliti la coada vacii, care am inghitit prostiile astora doua decade(ani foarte multi) si care ne meritam soarta in conditiile in care, pur si simplu NU VREM SA NE SCHIMBAM. Asa ne place noua! Ne place sa ne tavalim in noroi, sa intidem mana si sa cerem…asa ne place noua!E mai usor…na!
  De cand a inceput magaria asta cu masurile de austeritate propuse de guvernul lui base, nu vad altceva decat mizerii, si iar mizerii…nimic concret!
  Asadar atat timp cat nu ne permitem sa ne spunem europeni civilizati si educati nu avem de ce sa emitem pretentii!
  Bafta lu poc-boc asta cu legile lui(de fapt nu sunt ale lui sunt ale lui base) eu m-am carat de pe plaiurile mioritice si sper sa nu mai revin vreodata!

 • Silvy
  June 12, 2010

  Asa am patit eu cu anumiti fani ai Elenei Udrea, care nici macar nu au fost in stare sa isi schimbe adresa de e-mail, ce sa mai zic de ip. S-au chinuit saracii pe la vreo 2 postari, insa au zburat urgent. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *