Cum a făcut Ponta rost de bilete la Filarmonică

Cred că am găsit şi explicaţia procurării de către Victor Ponta a biletelor la Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. Dacă vă uitaţi cu atenţie patru rînduri mai în faţa liderului PSD, pe locul 5 de la stânga la dreapta, îl veţi descoperi pe Ghiţă. Cine este Ghiţă? E patronul de la Asesoft şi România TV, cel care nu cu mult timp în urmă îi spunea lui Sorin Ovidiu Vântu, la telefon, cam aşa: I-am zis lu’ Ponta “ba, o f.. pe m…, fac 1.2 rating, te duci la televizor!” S-a dus, saracul. Mi-a zis: “ma duc, ma, in p… mea, fac, zic, dau breaking news, fac ce vreti voi, na, vin eu la televizor”. Dacă vreţi să-l vedeţi ceva mai bine pe Ghiţă la Viena, click aici.

În rest, totul e cum a rămas de anul trecut: opoziţia e dependentă de Vântu & co. La mulţi ani!

ponta viena

10 Comments
 • .pm
  January 3, 2012

  Auci!
  Ca baietii, asa.

 • cetateanu' turmentat
  January 3, 2012

  si atunci cum ramane cu “alternativa USL”, domnu’ Sutu? Ca sentimentul meu este ca la guvernare sunt niste hoti, insa pe alaturi asteapta niste hoti inca mai mari, anume PSD-ul, sursa decaderii post-revolutionare si a non-rupturii cu comunismul.
  nu sustin de principiu teza “daca vin ailalti, e si mai rau” – dar cum as putea sta linistit la ideea ca PSD-ul revine la putere? Cum? Cu gen. Voicu la Interne?! si Ponta (!) prim-ministru?! powered by S. Ghita! Yes! Iar in ce-i priveste pe liberali, au memorie scurta si uita ca nici pe Tatarescu nu l-a ajutat alianta cu comunistii lui Dej si Groza…
  Sa auzim, in Noul An, de o opozitie adevarata, de un partid nou, fara Miky Spaga, Oprea, Udrea, Ponta si Nastase…

 • Adinel
  January 4, 2012

  Eh… :)… Lara Fabian vine la Bucuresti si noi n-avem candidatul ala nici acum. Eu inca il astept pe cel sa mearga pe apa http://www.youtube.com/watch?v=Bow1ZJTV4L4 … Vine el intro zi :)

 • cristi
  January 4, 2012

  Uau, ce aberant. Salariul de europarlamentar al Dacianei e mai mult decât suficient ca sa cumpere biletele alea, şi nu cred că preşedintele PSD e sărac. Dar trebuie neapărat să-l băgăm pe Vântu în asta prin intermediul “prietenului” Ghiţă. Se pune întrebarea: oare nu Băsescu le-a luat biletele? Şi, mai important, cât mai costă etnobotanicele?

 • Arogantu'
  January 4, 2012

  Ia d-aici – sa nu plingi si anul viitor:
  http://www.neujahrskonzert.at/verlosung_en.php

 • adrian
  January 4, 2012

  Daca Ponta a izbutit atat de greu sa ia un loc in mijloc, imi inchipui ca aia din primele randuri au dat spaga din greu sau cine stie ce obligatii aveau. Unii cred ca nici n-au apucat sa dea dreptu’ ca vad ca stau cu plicurile pe genunchi :)

 • Zoe Petre
  January 4, 2012

  Probabil că aveți dreptate, dar măcar s-a dus la concertul FIlarmonicii din Viena, nu la Adi, Copilu’ Minune – care ar fi costat cam tot atita.

 • Andreea
  January 4, 2012

  foarte buna sesizarea Cristi Sutu! si fragmentul din stenograma…

 • Valentin Berceanu
  January 4, 2012

  Sper, din tot sufletul ca e sarcasm. Altfel, mi-e teama ca obiectivismul a fost abandonat demult in favoarea conspirationismului.

 • d
  January 4, 2012

  Bani are ca are salariul mare Daciana…dar sda spui ca in Romania se traieste greu cand tu spargi mii de euro pe la Viena…e de porc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *