Cum să-l enervezi pe Traian Băsescu

Precizare: acest text este scris pentru Victor ponta.

.

Nu e suficient să te piși pe ea de lege care te obligă să-i dai unui fost președinte o locuință de protocol (vezi aici detaliile). Nu! Trebuie să faci mult mai multe. Cîteva sugestii:

 1. Află unde se duce de obicei (la piscină, spre exemplu) și pune-l pe Ghiță să cumpere acel loc și să-l închidă.
 2. Ai numărul lui de telefon. Cumpără cîteva zeci de cartele telefonice și trimite-i zilnic sute de mesaje cu “Unde-i flota?”
 3. Scoate-o pe Udrea la cafea cu regularitate.
 4. Laudă-l pe Iohannis în toate ieșirile tale publice din perioada următoare și numește-l “cel mai mare președinte pe care l-a avut vreodată România”
 5. Dă-i, totuși, cea mai bună locuință de protocol, dar nu înainte de a o decora în prealabil cu tot felul de dăunători (ploșnițe, purici, șobolani, căpușe, gîndaci etc)
 6. Știi că e un fumător înrăit. Adoptă o hotărîre de guvern care să stabilească interzicerea fumatului în toate imobilele și mașinile statului care deservesc foști președinți ai României.
 7. Numește un pesedist bubos la șefia Academiei Navale și dă-i ordin să introducă examene de reatestare a tuturor brevetelor de comandant de navă.
4 Comments
 • Adriana
  January 27, 2015

  Inspirate, i s-ar potrivi manusa. Dar nu stiu de ce dar cred ca oamenii ar prefera sa fie lasat in pace, nu neaparat de dragul lui, cat de a nu mai auzi de el o vreme. 10 ani au fost totusi destui.

 • Editor
  January 29, 2015

  Ce ar fi sa discutam despre actuali, nu de fosti… ca de aia ne-am cam saturat …

 • Cristian Șuțu
  January 29, 2015

  @editor: Subiectul in textul de mai sus este Victor ponta, ACTUALUL prim-ministru al României. Fostul presedinte Traian Basescu e doar “predicatul”…

 • Tractari Olt
  February 25, 2015

  “Scoate-o pe Udrea la cafea cu regularitate.” …acum trebuie intai s-o scoti din puscarie ,dupa te mai gandesti la cafea:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *