Cum se pregătesc femeile liberale

Ceea ce vedeţi mai jos este un printscreen după homepage-ul pnl.ro. Pentru cei ce preferă să citească o carte în loc să se uite la tv şi să-l asculte pe Traian Băsescu făcînd mişto de opoziţie (vezi propunerea cu demisia), PNL este un partid politic din România, cu reprezentare parlamentară, format îndeobşte din oameni cărora le place să se uite la tv.

Dacă priviţi cu atenţie imaginea, veţi observa o rubrică intitulată Ultima oră. În dreptul ei, o ştire: Femeile liberale sunt pregătite de campanie.

Mă tot uit la ştirea asta de vreo 30 de minute şi încerc să-mi dau seama cum adică. Cum, adică, se pregătesc femeile liberale de campanie? De fapt, nu. Cum, adică, sunt ele pregătite deja? S-au dat cu ruj? Şi-au cumpărat trening? Au luat anticoncepţionale? Au slăbit? S-au aprovizionat cu lobodă? Au făcut operaţii estetice? Şi-au imprimat fotografia lui Crin pe tricouri?  Au divorţat? Au făcut duş? S-au parfumat?

La dracu’, evident că vorbesc prostii! Serios acum, ştie cineva cum s-au pregătit femeile liberale de campanie? Mor de curiozitate…
liberali

7 Comments
 • andreic
  April 7, 2012

  S-au hotarat pe cine pupa de data asta!

 • alinutza
  April 7, 2012

  1. Nu ma enerva … :))))))))))))
  2. Sa stii ca suntem inconjurate de misogini :))))) asa ca , probabil, e vorba doar de o pregatire mintala: “Iarasi nu vom fi decat anexele listelor de candidati! ” :)

 • berenger
  April 7, 2012

  „habar n-ai tu cat de in serios se iau: doamnele au fost instruite pe subiecte ca promovarea valorilor liberale în rândul electoratului, programe de guvernare locală în sprijinul familiilor din România în viziunea liberală, rezolvarea problemelor prioritare ale cetățenilor în Consiliile Județene și în Consiliile Locale, comunicarea eficientă a mesajelor liberale către cetățeni, mobilizarea electoratului liberal pentru participarea la vot.
  Lectorii au fost oameni din administraţia locală, care au împărtăşit din experienţa proprie.” vezi cat de frumos spune? tu esti un rau!

 • androidul cu sobolani
  April 7, 2012

  e treling si nu trening!

 • Jerome
  April 7, 2012

  Probabil ca femeile liberale se pregatesc de campanie citind sutu.ro.
  Asa sigur vor deveni mai inteligente si mai ales mai spirituale

 • Bibliotecaru
  April 8, 2012

  Nu are importanţă ce au făcut, important este că asta au făcut ultima oră…

 • bucur
  April 8, 2012

  Imi suna al dracului de discriminatoriu “femeile liberale”, ca si “femeile pedeliste” sau ‘femeile pesediste”! Dar daca am zice “barbatii liberali”, “barbatii pesedisti”, “barbatii pepededisti”?! O aiureala, marca politicieni sau asa-zisi politicieni care le sufla-n fuste unor femei care se vantura din fata lor zicand ca fac politica! Ash! “E plina lumea de nebune”, imi vine in minte melodia unui celebru cantautor, Mihai Margineanu… http://www.youtube.com/watch?v=TRoBR2f3FVk! Poate iau aminte vazand videoclipul respectiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *