Două politiciene, despre curve

Teo Trandafir, candidat PDL:

Da, bărbaţii vor fi mai fericiţi, căsniciile mai solide. Am avut probleme foarte mari din cauza asta, din cauza legii. M-am certat cu nişte reprezentanţi ai BOR foarte rău, pentru că eu am încercat să explic că doamnele cu pricina oricum vor exista şi vor fi bolnave si vor avea HPV şi vor da părinţilor care vor duce acasă la copii, pentru că HPV este extrem de contagios. Ar trebui înfiinţate nişte stabilimente speciale, care să fie marcate, bărbaţii vor fi fericiţi, căsniciile vor fi mai solide

Liliana Mincă, candidat PC:

Eu nu sunt de acord nici cu legalizarea căsătoriilor homosexuale, nici cu legalizarea prostituţiei. PC are cu totul şi cu totul alte valori, iar aceste valori nu ne lasă să gândim atât de libertin.

Nu ştiu ce să zic. Pe mine mă uimesc fetele astea. De ce s-or fi găsind ele să vorbească despre probleme serioase, precum legalizarea prostituţiei, în campania electorală pentru un loc de deputat în Colegiul 19? Teo, Liliana, da’ nişte sarmale nu ştiţi să faceţi? Un croşetat, ceva, în direct la Realitatea nu serviţi? Pe bune acum, dragă Teo, tu vrei s-o superi pe colega Nuţi? Care, uite ce zicea mai zilele trecute. Adică era taman pe dos… Nţî, nţî, nţî…

5 Comments
 • EPISTOLEpentruZEUS
  April 15, 2010

  dar despre legalizarea stabilimentelor de unde barbatii pleaca fericiti de la intalnirea cu alti barbati de ce nu vorbeste nimeni?

 • Eduard
  April 15, 2010

  Teo Trandafir, candidat PDL: ???? Hmm.. NU cred ca stie in ce se baga… Sau de fapt stie si vrea sa schimbe ceva ? :-??

 • Bibliotecaru
  April 16, 2010

  Fără poze? :D

 • Rodica
  April 16, 2010

  Acum eu nu-mi dau seama cum un partid membru al unei grupari moraliste ca Partidul Popular poate sa fie de acord cu legalizarea prostitutiei. Asa ca 1-o pt Nuti. Insa asta o fi problema cea mai arzatoare a Romaniei de azi? Le-om fi rezolvat pe toate si doar asta a ramas, iar eu traiesc in alta lume.

 • victor i
  April 16, 2010

  Proiecte concrete pentru Colegiul 19 or avea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *