Megaoscilanţii

Să încercăm să facem puţină ordine în haosul de la Bucureşti:

 1. Sorin Oprescu e independent, dar candidează sub culorile USL (PSD+PNL+PC).
 2. PDL merge cu Silviu Prigoană, dar nu-s deloc foarte siguri că e soluţia cea mai bună.
 3. Elena Udrea n-are curaj să se bage, iar Ţiriac a refuzat oferta PDL.
 4. Cel mai bine cotat liberal din Bucureşti, Andrei Chiliman, e împins de PNL în afara partidului, prin înlocuirea de la şefia PNL Bucureşti.
 5. Liberalul Cristian Popescu îşi face campanie pentru sectorul 2 de aproape un an. Cu mulţi bani. Ieri a aflat că altul va fi candidatul USL.
 6. La sectorul 6, PNL, PSD şi PC se bat de vreo 2 luni să-şi impună candidaţii (Mănescu, Mutu sau Florescu). Încă n-au reuşit. Lupta continuă.
 7. Cristian Piedone a plecat acum vreo 2 luni de la PC la UNPR, apoi a fost anunţat şef de campanie al PDL Bucureşti, iar astăzi este candidatul USL pentru Primăria Sectorului 4.
 8. Marian Vanghelie candidează din partea USL, dar a fost la un pas de excludere din PSD, respectiv la un pas şi jumătate de înscrierea în noua mişcare politică a lui Geoană.
 9. Robert Negoiţă de la PSD mizează pe confuzia de nume ca să-i poată fura din voturile actualului primar de la sectorul 3, Liviu Negoiţă (PDL).
 10. Au mai rămas 61 de zile pînă la alegerile locale.
10 Comments
 • andreic
  April 10, 2012

  Si care este diferenta intre acesti politicieni? Ca asta as vrea sa inteleg. De ce sa il votez pe x in favoarea lui y. Alternanta la putere intre ei cu ce ajuta? Sunt toti o apa si un pamant in viziunea mea!

 • Adinel
  April 10, 2012

  La punctul 7 daca pui numele candidatului fara cognomen nu mai intelegi pe cine/ce e nici la punctul 5.
  Asta ca sa adanceasca si mai mult confuzia ;) …

 • Cristian Șuțu
  April 10, 2012

  @adinel > right! :)

 • cetateanu' turmentat
  April 10, 2012

  Spectacolul sobolaneilor care-si schimba culorile e distractiv. De fapt, nu chiar atat de distractiv, e de o banalitate crancena. Pacat ca in afara acestei bande de clovni nu se apuca nicio persoana decenta si cat de cat notorie sa candideze si sa la ia potul. As vrea sa-i vad pe Oprescu si Prigoana cu buzele umflate, intorcandu-se cu cozile intre picioare din mahalalele de unde au iesit.
  Valabil si pentru Piedone, Vanghelie si Ontanu, desigur.

 • fury
  April 10, 2012

  Daca vrem sa scapam de PDL si de Pulimea Sa…tre sa i votam pe altii…. Daca USL nu ne conving pe cine sa votam…??? Ca nu mai ramane decat Elodia…O sch pe Udrea cu Elodia… Asta…adica Udrea e cel putin palpabila… Sa nu uitam ca dat fiind numarul relativ redus de membrii al partidelor noastre…tonul il da neinregimentatii…!!!

 • berenger
  April 10, 2012

  stati sa inteleg: cristian popescu de la sectorul 4, candidat usl, nu e acelasi cu cristian popescu de la 2, care nu e candidat usl, nu? :) iar cei doi negoita sunt frati? :)

 • adriana
  April 10, 2012

  pentru sectorul 4, alternativele sunt de prisos. oricum, nici nu m-am prins daca exista alt candidat la sect4. cred ca nu. piedone este mai mult decat apreciat de cetatenii lui, si asa, cum o fi facut el, a satisfacut nevoile oamenilor. si doar asta ii intereseaza pe oameni! nu politica!

 • elena
  April 10, 2012

  conteaza daca ai plecat urechea la probleme reale ale cetateanului. de politica mi se rupe, nu vrem politicieni sa ne conduca sectorul, ci gospodari! oamenii cu cap care se pricep la administrare. iar piedone face politica cetateanului, sa stiti!

 • Cetateanul Popescu
  April 11, 2012

  Cristi, asta cu traseismul politic e cam ca aia cu cutremurele din Vrancea. Cata vreme alea mici, de 2-3 pe Richter, nu sunt prea dese nu le mai bagi in seama. Cutremure au fost si vor mai fi. Daca, insa, vine sa zicem Chevron si declanseaza unul de 4 pe Richter in urma fracturarii hidraulice, toata lumea sare. Si ia la intrebari nu cutremurul, ci entitatea care l-a declansat.
  Asa si aici: traseisti au fost de cand lumea. Cat erau doar o mana de oameni mici (politic vorbind) nu prea reactionam. Acum sunt multi, mari si au miscari aleatorii (la prima vedere). Comentam. Dar nu uitam oare “factorul declansator”? Nu lasam oare la o parte faptul ca Base-Voda si Ilenuta lui au “fracturat hidraulic” Romania politica si au facut din basina-de-sist UNPR si din alte gaze de-astea o politica de stat?
  Inainte de condamna vrabiile (care sunt de condamnat, nimic de zis) eu as condamna pisica-de-tomberon care le-a zburatacit.

 • radu
  April 11, 2012

  Mai adauga una: candidatul unpr pentru sectorul 5, corin romanescu, apare in afise cu piedone pe fundal, pe post de sustinator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *