E nevoie de Opoziție

traian-basescu-605x

Nu știu dacă ați văzut-o azi pe Raluca Turcan, președintele PNL. A venit, săraca, în fața presei cu un fular (sau steag) stricolor și cu o Constituție. În care, zice ea, a subliniat pentru Liviu Dragnea un articol.

Oameni buni, cu tipul ăsta de opoziție, Liviu Dragnea se va autointitula în foarte scurt timp Împărat al României. Îi va elibera în maximum 24 de ore pe toți corupții din pușcării, va desființa DNA și va redeschide lagărele de concentrare.

Nu, Raluca, nu așa se face! Eu n-am nici un dubiu că ești o persoană bine intenționată. Însă cred că poziția ta de lider al principalului partid de opoziție e un pic prea mult pentru coafura ta. Aici – iertați-mă că folosesc astfel de cuvinte – ai nevoie de coaie. De coaie mari. Pentru hienele astea de la PSD e nevoie de un buldozer cu coaie. Nu de cineva care să țipe cînd vede un păianjen. E nevoie de un animal politic. Unul care să urle mai tare ca ei. Și care să acționeze pe măsura dezastrului propus de PSD.

Dacă v-ați imaginat că PSD a dat ordonanța aia mișelească și se va opri, ei bine, v-ați înșelat. Planurile PSD sunt mult mai mari. Dan Tapalagă, cel care a publicat inițial primele informații despre ordonanța banditească de acum două zile, scrie astăzi că va urma o urgie. Și că modificările la legile anticorupție vor anihila, practic, o bună parte a jobului procurorilor DNA. Citiți aici!

Traian Băsescu, nu ți-e dor să dai un pic cu ei de toți pereții? Hai, lasă-i pe Raluca Turcan și Eugen Tomac, că ăștia se sperie și de umbra lor. Ieși din nou în față! Nu ești tu cea mai inocentă figură dintre cei muritori (sau dintre cei retrași în munți), însă, nu știu cum să-ți zic, mi-e teamă că Raluca va leșina doar de la o încruntare a lui Dragnea.

sursa foto

1 Comment
  • Reparatii Hoverboard
    April 22, 2017

    nu stiu daca mai exista opozitie in rom.la ora actuala..doar un partid imens al tutror hotilor..atat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *