Noul strateg politic al Opoziţiei

Dacă-l mai vedeţi la televizor pe Bogdan Teodorescu analizînd, sintactic şi morfologic, fiecare gest al adversarilor politici ai PSD şi PNL, ei bine, atunci să-i transmiteţi din partea mea multe urări de bine. Faptul că de vreo 3 săptămîni şi-a mutat biroul în sediul PSD din Băneasa, de unde lucrează în taină, cu secretară şi cu nişte puşti de la firmă, la strategia electorală a USL, nu are nici o legătură cu burtierele greţoase de la posturile de televiziune care prezintă “ştiri”. Misiunea principală a lui Bogdan Teodorescu la sediul de campanie al Opoziţiei nu e să facă din Băsescu un perdant, ci din Victor Ponta şi Crin Antonescu nişte cîştigători. Ceea ce, dacă e să mă întrebaţi pe mine, e puţin mai dificil.

În rest, toate bune şi frumoase.

Mi-amintesc că Bogdan Teodorescu se ocupa în 1999-2000 şi de campania electorală a ţărăniştilor…

bogdan-teodorescu-a3
sursa foto

11 Comments
 • radu
  March 22, 2012

  Si care e problema?
  Ar trebui sa faca din Boc, Udrea sau MRU niste castigatori? ca Basescu oricum nu mai candideaza decat prin ei!
  E treaba lui, eu ii urez succes!

 • berenger
  March 22, 2012

  mai precis, ce campanie a castigat individul asta? sau, ca sa fiu echidistant, dan andronic. iar in rest, omu’ in discutie e gretos indiferent pentru cine presteaza

 • fury
  March 22, 2012

  Pai daca USL nu castiga si Base cu ai lui pierde…. care-i sfaraiala…??? Ne dam pe mana lu ala cu Elodia…???

 • Dan Patrascu
  March 22, 2012

  Intamplator, acum o saptamana sau maxim doua am vazut ca Bogdan Teodorescu a fost invitat la Vorbe grele Am remarcat atunci ca orice il intreba Ciutacu el raspundea cam in felul urmator: “Nu stiu, nu am destule date, dar…..” Nu mi-a facut o impresie foarte buna.

 • dan
  March 22, 2012

  e capitalism – facem bani cum putem

 • CUNOSCATOR
  March 22, 2012

  A lucrat bine cu taranistii, ca aia s-au desfiintat

 • Varga
  March 23, 2012

  Este acelasi om care in 2008 spunea sus si tare ca Basescu spulbera pe totii politicieni. Acum cistiga si el un ban , rezultatele nu au importanta.

 • nic
  March 24, 2012

  @ Varga
  Si din pacate a avut dreptate
  @Sutu
  Si ce-i rau in faptul ca lucreaza pentru USL. Omul cu asta se ocupa, si de data asta l-a angajat USL. Asa si?

 • ovi
  March 25, 2012

  sutule, e cam veche stirea. Eu stiu ca e de prin ianuarie consilier si s-a mutat cu tot cu catel si purcel acolo. si n-as rade asa devreme. vorbim in 2014 :)

 • Fantozi
  March 26, 2012

  hahaha. Pe tot ce pune mana Teodorescu se alege praful. Vorba lui Basescu, iti doresc atata sanatate pe cat adevar spui tu in calitate de “analist”. Si ai grija ca doar ai la activ niste probleme grave la inima, slinosule. Nu inteleg, de ce nu-si asuma transparent ca e consultantul lui Ponta? Il tot baga la inaintare pe blegul ala de Sultanescu. Si asta tot asa, ca semn de multumire ca Dana Sultanescu, nevasta lui Dan, a prestat diverse PR-uri onorabile pe sub biroul lui Teodorescu. Halal consultant!

 • Alf
  March 26, 2012

  Strateg? Poate neg. Urât şi deranjant. Nu are minteal lui Andronic. Din cei doi (plus unu’) nu va face câştigători ci, aşa cum am înţeles la prima citire a textului, cârnăciori. Lumea se va uita la ei, îi va admira dar nu va pune nimeni botul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *