NU ŞTIU conduce PDL

presedinte PDL

Eu, dacă eram Emil Boc şi citeam rezultatele ultimul sondaj de opinie IRES, vă spun, aş fi ieşit în chiloţi din guvern şi m-aş fi plimbat cu metroul o zi întreagă. Pe chiloţi, desigur, aş fi avut tipărite două mesaje: în faţă un anunţ simplu: Numele meu este Emil Boc şi eu sunt preşedintele PDL, iar pe spate figura lui Traian Băsescu tăiată de o dungă roşie, lîngă care aş fi scris: Traian Băsescu nu mai este preşedintele PDL de vreo 8 ani. La mulţi ani!

Dar ştiţi ce e şi mai dureros în sondajul mai sus amintit? Nimeni nu spune că Elena Udrea conduce PDL. Bine, asta nici Boc n-o ştie prea bine…

7 Comments
 • d
  January 4, 2012

  Daca Boc e injurat sistematic de anumite televiziuni si atati oameni nu stiu cine este el, atunci respectivele televiziuni ar trebui sa isi reconsidere si reaprecieze influenta pe care o au astfel incat sa nu aiba surprize cand USL-ul pe care il sprijina cu atat aplomb sa nu ia mai mult de 40-45%…nu de alta dar probabil sunt mult mai multi romani care nu au habar de cine e Antonescu sau Ponta.

 • kilroy
  January 4, 2012

  Totusi, cine este emil boc?

 • Dan Doran
  January 5, 2012

  Stie cineva cine e presedintele Italiei ? Dar al Elvetiei? Dar al Greciei ?
  Vedeti: din cauza asta n-a murit nimeni. Ca nu stiu romanii ce-i presh la pedele e o chestie simpla : NU-I INTERESEAZA !

 • d
  January 5, 2012

  @Dan Doran…pai daca nu stii cine e presedinte la PDL te poti trezi ca in campania electorala chiar iti place de unul mic cu ochelari de il cheama Boc…atat de tare ca l-ai vota…desi in timp ce il votezi il injuri de mama focului pe presedintele PDL…ala care o fi el.

 • Ionut
  January 5, 2012

  E jale !! La cat de bine merge politica momentan in Romania pe cine ar mai interesa cine e presedintele PDL-ului ?

 • Luminita
  January 6, 2012

  Propunerea ta legata de plimbatul in metrou este o chifla ilogica, utilizatorii acestui mijloc de transport stiu, intr-o proportie covarsitoare, cine este presedintele PDL.
  Subiectii sondajului fac parte, in marea lor majoritate, din alte categorii de cetateni.

 • Acru
  January 13, 2012

  Întrebarea corectă ar fi fost: “Ştiţi ce înseamnă PD-L? ”
  Dacă voiai să încurci total onor electoratul, întrebai obraznic: “cum se numesc partidele de guvernământ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *