Oferta care pute

Ați fost vreodată în vizită la cineva și ați fost servit la masă cu niște salată de boeuf în care voi ați găsit un gîndac? Dar niște supă cu găluști în care ați descoperit un fir de păr? Sau niște prăjituri cu crema acră și un pic verzulie de la niște muci scuipați dintr-o tuse productivă? Dacă da, atunci puteți citi în liniște și cu atenție oferta electorală de candidați ai USL pentru Parlamentul României. Care, în forma ei neoficială, a fost făcută azi publică. Pe diverse canale media.

Îmi vine greu să vă anunț că Dan Voiculescu (PC) va candida din nou pentru un mandat de senator al României. N-au trecut nici patru luni de cînd fostul colaborator al Securității (sub numele Felix) și-a dat demisia din Parlament nemulțumit de o decizie a instituției din care făcea parte. Îi mai pasă cuiva că Dan Voiculescu a declarat pe propria răspunedere că nu a colaborat cu Securitatea înainte de a candida pentru Senat în 2008, respectiv atunci cînd a devenit vicepreşedinte al Senatului? E totuşi un fals în acte publice.

Să vă povestesc despre Tudor Chiuariu, fostul ministru al Justiţiei adus de la Iaşi de premierul Tăriceanu? Cunoscut în ultima vreme pentru atacul vehement la adresa preşedintelui CE, Jose Manuel Barroso, pe care l-a etichetat “politruc”, lui Chiuariu i s-a găsit un colegiu în Bucureşti, prin sectorul 2. Vorbeşte cu accent încă.

Dar ce ziceţi de navetistul Titus Corlăţean, care abia îşi găsea un loc elibigil la alegerile din 2004 şi 2008, undeva pe la Braşov. Imposibilul Corlăţean va candida acum în Bucureşti, în sectorul 1. (M-aş bucura foarte tare să fie în colegiul meu, ca să am şi eu ce scrie). N-are un trecut dubios, precum ex-ministrul Justiţiei Chiuariu (vezi licitaţia organizată de Chiuariu pe vremea cînd era în guvern pentru achiziţia unor maşini cu mulţi cai-putere…).

Lista “suprizelor” continuă cu Nicu Bănicioiu (actualmente parlamentar de Teleorman, implicat într-un scandal sexual cu minore) pentru un colegiu din sectorul 4, apoi cu Mircea Geoană, fost senator de Dăbuleni-Dolj, exclus din PSD în urmă cu un an, dar revenit misterios pe lista electorală a PSD pentru un colegiu din sectorul 5 şi, în fine, cu fiul celebrului Prigoană, Honorius, fost pedelist pînă astă-vară, astăzi liberal, propus pentru un colegiu din sectorul 2.

Poftă bună!

5 Comments
 • marianpreo
  October 5, 2012

  Am ascultat-o pe D.na Sandru intr-o emisiune spunand ca Voiculescu a bagat gaze locuitorilor sectorului 4 din Bucuresti. Ce pretentii putem sa avem cand conducatorii acestora sunt Ponta, Antonescu, Nastase (inca conduce din puscarie)… In alte tari manipularile prin “media” sunt penalizate la noi…. Grav este ca majoritatea oamenilor nu inteleg ca ceea ce afla ei de la” Antene” , RTV , Realitatea…sunt manipulari. Ei le vad doar ca “informatii”..

 • bacalbasaultras
  October 6, 2012

  Zic ca treaba sta cam asa: nimanui nu-i pasa de Felix, de colaborarea lui Felix cu Securitatea, de accentul moldovenesc al lui Chiuariu-recent “capitalizat”, de fatza lu’ Banicioiu-de prostu’ clasei- si nici de candidatii la vreun colegiu din sectorul 1, populat mai mult sau mai putin cu provinciali de toata mana. Celor carora le pasa, le dorim retete compensate si cardiologi competenti, caci oricum se vor imbolnavi mai devreme!!!

 • Matei
  October 8, 2012

  Cat a suferit poporul asta in cei 3 ani 1/2 cat a fost PDL la putere si voi faceti mofturi fata de oferta USL… Votati PPDD, UDMR sau PDL si bucurati-va de inca 4 ani de recesiune.

 • Dan Doran
  October 16, 2012

  @matei: Sa fim seriosi… Recesiunea a venit din America, si amaritul de Boc a tzinut-o in friu onorabil. Nu vezi ca Ponta si gashka lui au aruncat leul si pretzurile in aer ? sa stii ca l-am admirat pe micul bocanetz, pe bune: tre’sa ai al dreacu ‘de mult curaj ca sa iei atitea masuri f dure (dar absolut necesare) ca sa tzii economia in friu! Leul se intarea ca lumea pe vremea piticaniei, in vreme ce palavragiul de pontalici a crescut o tzira salariile si le-a tuflit contribuabililor o inflatzie de le sar maselele ca fasolele sub imblaci ! Recesiunea a facut-o usleul, si daca ies tot astia, peste patru ani o sa dai cincizeci de lei pe-o kila de barabule de pe domeniul lui cristiansen van Lays!

 • Antoan
  October 26, 2012

  Boc nu a facut decat sa amane inevitabilul. Pe Ponta il intereseaza doar alegerile dar cred ca o sa aiba o surpriza. El crede ca oamenii nu au vazut ce s-a intamplat in ultimele luni. Eu cred ca se inseala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *