Pe Nuţi o doare-n ‘14

Poate că vi se pare cam devreme, dar unii deja se gândesc la alegerile prezidenţiale din 2014. Au mai rămas patru ani şi vreo nouă luni. Perioadă în care se pot întîmpla multe, inclusiv o nouă reformă constituţională, care să ducă la o regîndire a scenei politice (un Parlament unicameral, un număr mai mic de partide parlamentare, poate chiar un nou tip de republică, de data asta ceva mai prezidenţială). În acest moment, avem trei partide principale: PDL, PSD şi PNL. Plus o mică grupare de independenţi. De fapt, de trădători. La două dintre partidele importante, candidaţii pot fi intuiţi relativ uşor: Victor Ponta (PSD) şi Crin Antonescu (PNL). La PDL, însă, numele prinţului moştenitor nu este mai deloc întrevăzut. Există totuşi cel puţin o persoană în Modrogan care ştie cine va fi candidatul PDL la următoarele prezidenţiale. Numele persoanei care ştie este Elena Udrea, iar numele candidatului e tot Elena Udrea. Să nu ziceţi că nu v-am spus.

A, şi încă ceva. La alegerile din 15 iulie – atunci cînd se vor stabili preşedintele, cei patru prim-vicepreşedinţi, secretarul general, cei 15 vicepreşedinţi, cei 3 secretari generali adjuncţi şi cei 6 secretari executiv (uf, dar mulţi mai sunt, vorba lui Cristian Preda) – Elena Udrea nu va candida pentru o funcţie de conducere la PDL pentru că este ministru. Teoretic. Practic… mai vedem. ;)

17 Comments
 • WickerMan
  March 22, 2010

  Nici nu pot sa o trimit la origini…I Hate god ! RIP Mile Carpenisan

 • Rodica
  March 22, 2010

  Vreau si eu sa fiu presedinte. Pe mine de ce nu ma propune nimeni? Ce are ea si eu nu am?

 • blogdeprost
  March 22, 2010

  pai si baselu’…?crezi ca nu mai candideaza baselu’…?esti naiv…

 • grecu
  March 22, 2010

  cred că Elena Udrea este singurul om care cunoaște cu adevărat problemele României și merită să fie prima femeie președinte al nostru, eu o susțin

 • leventum
  March 22, 2010

  eu zic ca Elena Udrea are sanse mari, mai ales acum cand nu-i sta in cale nici macar o ‘cratima’. :)

 • lulu
  March 22, 2010

  Nu ti-ar placea sa ai o presedinta de tara asa frumoasa? Preferi moaca aia urata a lui ponta sau alt bezmetic? ;)

 • Iulian
  March 23, 2010

  Aoleu, Crin Antonescu? Ducă-se pe pustie, maică!

  Oi fi eu mai ranchiunos, dar nu pot să trec peste treaba cu don Antonescu care acum mușca mâna, acum pupa mâna lui Geoană. Ințeleg că e joc politic, dar măcar un dram de coloană, un ceva acolo. Pesemne că el o fi fost primul afectat, de fapt, de flacăra violet.
  http://www.youtube.com/watch?v=LOlNEouKaig

 • uilcrw
  March 23, 2010

  “Elena Udrea nu va candida pentru o functie de conducere la PDL pentru ca e ministru” :)) Nici Antenele sau TVR-ul nu vor da E la nave va ca e cu vapor, e histrionic si are o Violeta in el ca personaj… :))

 • Bibilutza
  March 23, 2010

  Chiar ca emigrez in Congo daca o sa o am presedinta pe nutzi – spaima constitutii (recunosc , am citat dintr-o publicatie!)

 • Daniel Ispas
  March 23, 2010

  Cum sa fie Nuti presedinta? Nu cred asa ceva. Videanu for president. :D

 • MariaSB
  March 23, 2010

  No, si? Care ar fi problema? Macar Elena Udrea a atras fonduri UE pentru niste partii… Ce a facut Ponta? Dar repetentul de Crin? Treaba partidelor… tu ai un vot! Si eu am un vot! Chiar si Crin are doar un vot! Sanatate!

 • escorte de criza
  March 23, 2010

  cred că Elena Udrea este singurul om care cunoaște cu adevărat problemele României

 • Mara
  March 23, 2010

  @ Rodica
  Ce are Udrea si tu nu ai? SA incepem cu o cariera in politica. O functie de ministru. O agenda plina de proiecte….mai e nevoie sa adaug?

 • Tudor
  March 23, 2010

  D-le Sutu va rog sa va notati data la care ati postat acest articol sa nu cumva sa veniti in 2014 cu putin timp inaintea alegerilor si sa ne furnizati o stire in exclusivitate conform careia Udrea va fi presedintele Romaniei. Stire aflata de la surse, bineinteles. 23.03.2010 S-a notat da?

 • Sabina
  March 23, 2010

  Mie imi suna foarte bine ideea de a avea un presedinte femeie. Iar de pe plaiurile mioritice Udrea este cea mai potrivita. Are votul meu de pe acum.

 • EPISTOLEpentruZEUS
  March 23, 2010

  si unde mai pui ca vrea sa faca si pe filantroapa!
  eu tot ma infior cand o vad coborand din biroul lui zeus stergandu-se la botic…
  http://epistolepentruzeus.wordpress.com/2010/03/14/udrea-isi-trage-fundatie-marca-flacara-violet-%C2%AE%E2%84%A2-continuare/

 • Sabin
  March 29, 2010

  Cred ca este o veste buna daca chiar ar candida dna Udrea la presedintie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *