Politica e o curvă. Dovada.

De 17 , , Permalink 0

Matematica s-a încheiat azi. Din nefericire pentru noi. Au fost realizate toate permutările posibile de 3 luate cîte 2.

Consiliul National de Coordonare al PD a aprobat, duminica, în u

28 septembrie 2003. Alianţa PNL-PD.

12.14.2008

14 decembrie 2008. Alianţa PSD-PDL.

5.02.2011

5 februarie 2011. Alianţa PSD-PNL.

17 Comments
 • alecunic
  February 5, 2011

  E nevoie de ceva proaspat, partidul poporului de exemplu

 • roman
  February 5, 2011

  Cam tirziu ai ajuns la aceasta concluzie. Din studentie, apoi la locul de munca mi s-a propus sa intru in partid(din 1979). De atunci am gindit asa ” politica este o curva” si m-am lasat pagubas. S-au schimbat multe pe lumea acesta , dar politica a ramas la fel.
  Sa auzim si de bine, ca de rau auzim tot timpul.

 • Cristian Șuțu
  February 5, 2011

  @alecunic> da-ti repede 2 palme!

 • adrian
  February 5, 2011

  Mai exista o varianta, PNL-PSD-PDL. Si va fi bucurie, liniste iar noi nu vom mai avea ce comente………………..

 • Marieta
  February 5, 2011

  Ai dreptate numai că timpul folosit e incorect. Politica “a fost întotdeauna” curvă. E la timpul trecut de foarte multă vreme, mult înainte ca noi să aflăm.

 • Bah
  February 5, 2011

  No, amu, daca ne pute chiar tot, riscam sa murim de foame cu blidele pline…
  @alecunic: adauga-ti si doua sututri

 • Adinel
  February 5, 2011

  @Marieta Mie unul imi place sa ma uit la politica ca fiind mereu un remix nu ca la bordel ;)
  Cum pe cei de azi i-am vazut si in ciuda entuziasmlui media aveam in minte orcul fotografiat la un congres de Sutu sa vedem noi cat de original a fost Tarantino cu Kill Bill http://vimeo.com/19469447 si apoi sa analizam vorbele domnitei Turcan prin prisma urmatoarei diagrame <- link!. … Din pacate la mine dupa acest exercitiu mi-am dat seama ca am dat de un alt remix… remixul la remixul remixului remixat… am obosit…
  Avertisment: imaginile din clipul atasat sunt ceva mai violente, insa daca reusesti sa asulti politicieni pe parcursul unei zile fara sa ti se faca rau… ;)

 • androidul cu sobolani
  February 5, 2011

  daca prezenta la vot va fi mai mare de 15% la anu, cu optiuni de-astea pentru dobitoci, ma apuc sa citesc in public “Sein und Geist” de data asta.

 • Atitudini
  February 5, 2011

  Devin confuz… care este cea mai veche meserie din lume? Sau e ca si intrebarea despre ou si gaina?

 • ame
  February 6, 2011

  Asta e politica, ce ne-am face fara ea…de cine am mai scrie si ne-am mai amuza.

 • androidul cu sobolani
  February 6, 2011

  @ame. asta e politica si tu zici ca e distractiva, nu? o pula de cal zic eu. incearca sa rezolvi ceva la un functionar de rang superior (nu la astia de la ghiseu), undeva la nivel local sa vezi cum se comporta cu tine, de cum ai indraznit tu paduche imputit sa-l dernajezi pe el cu problmele tale absurde. eu ma pis pe ei din principiu si cand vad ca la mine in sat drumurile sunt jalnice, parcurile de groaza iar prefectul, presedintele CJ, primarul, muistii de consilieri toti isi ridica vile dupa vile, fac vizite in china, brazilia, o dau in bara cand negociaza cu mari investitori ce ar veni aici, atunci nu “ma mai rad” asa tare si nu ma bucur ca sutu scrie despre astea. de exemplu, in satul vecin, au construit 2 blocuri ANL iar oamenii ce si-au depus dosare au primit pula, primarul, secretara lui si jumatate din consilierii locali au primit locuintele. drama e ca jumatate din ei nici nu locuiesc acolo, au vilele lor, iar cand jurnalistii de la foaia din satul meu au ajuns cu greu la dosarele de atribuie a locuintelor au vazut ca toti muistii aia aveau depuse dosarele de prin 2002-2003, cand unii erau in liceiu de fapt si nici macar proiectul cu ANL-ul in respectivul sat nu era nici macar “gandit”, cum ar zice Descartes, ce sa mai existe…

 • Gimilica
  February 6, 2011

  Poveste de februarie (sau Povestea porcilor)

  M-am nascut printre Carpaţi

  A fost odată ca niciodată, o ţară minunată cu munţi si ape repezi, cu cărbune si petrol. A fost odată….

  Aici m-am născut eu, prematur. La căpătâiul meu au fost trei ursitoare : una imi asigură protecţie, alta imagine, iar ultima bogaţie. Dintr-un tată pe picior de divorţ si o mamă minoră. Am fost ţinuta un an la incubator şi hrănită cu cornuri, lapte si apoi cu ouă. Am o familie numeroasă, cu unchi, matuşi si chiar o bunicuţă din partea mamei de care ascultă si mami si tati, nu-i iasă din cuvânt. Sunt de viţă nobilă, ma trag din baroni.
  La împlinirea vârstei de un an am scos capul în lume (oarecum timid) si mi-am facut simţită prezenţa pe scena pe care voi evolua când o să fiu mare. Era în 2007 când tata a reuşit sa divoţeze şi să spună NU în loc de DA. L-am ajutat cu toţii, şi rude, şi prieteni şi ursitoarele mele.
  Au trecut anii şi am împlinit 5 ani de viaţă. Azi m-au botezat. Mama şi bunicuţa au pus mâna de la mâna şi mi-au făcut cadou o scufiţă roşie, de la tata am primit chiloţei galbeni (3 perechi, sa am de schimb când fac caca pe mine), iar unchiul de gradul doi din partea tatei mi-a dăruit cizmuliţele fermecate de culoare albastră.
  Bunicuţa (care nu locuieşte cu noi, fiind “săracă şi cinstită”) m-a povăţuit:
  -Draga mea nepoată, acum eşti fată mare şi o să umblii singură prin pădure, să ai mare grijă că acolo locuieşte lupul cel rău şi puternic, să te fereşti de el! Spunând aceste vorbe pline de înţelepciune, bunicuţa plecă la casa din marginea pădurii să-şi odihnească oasele obosite şi să mai ticluiască ceva planuri de viitor.
  -Mami, mami, dar unchiul nostru vânătoru’ nu mă poate apăra de lupul cel rău?
  -Fata mea, unchiul tău e prea obosit să te apere de lup şi nici puşca nu-l mai ajută şi oricum e încolţit de lupii tineri şi justiţiari.
  -Şi ce o să fac, o să mă descurc singură?
  -Eşti prea mică pentru un război aşa de mare, dar nu eşti singură, suntem noi, familia ta, baronii şi ursitoarele, care ţi-au ursit să devii actriţă de telenovele pentru că nu eşti suficient de matură să joci în Actorul şi sălbaticii.

  Astea fiind zise, mi-am dat jos chiloţeii galbeni şi m-am îmbrăcat în pijamaua vărgată să dorm liniştită ştiind că ursitoarele veghează.
  -Vise plăcute! Îmi spuse cineva.

  Din fericire aceasta poveste nu poate avea un final fericit.

  Orice asemanare cu personaje de basm este pur intamplatoare.

  Concluzie:
  Politica naste monstri.
  Acum….. Scufita rosie.
  Se pregateste Alba ca zapada.

 • dracu
  February 6, 2011

  poza cu pontanacu si antenescu inainte de a se linge e ucigatoare :))). zici ca-i preludiu dintr-un film de pronociuni.
  felicitari!
  p.s. am impresia ca antenescu e ala care o sa se aleaga cu dificultati la statul pe scaun.

 • gent
  February 6, 2011

  domnule sutu, desi, in general, dati dovada de multa obiectivitate, uneori opiniile dumneavoastra sunt stridente. cel putin asa cred eu, un anonim. nu va fac proces de intentie, probabil e vesnica, apasatoarea cautare a echidistantei. v-as ruga, totusi, sa urmariti traseul majoritatii ziaristilor in ultimele doua decenii, poate si al dumneavoastra – sper sa ma insel – si veti vedea cate sinuozitati exista. nu insist. strident mi se pare sa puneti trei poze, cu sase persoane diferite, in acest registru. care dintre ele e vinovata de practicarea primei meserii din lume? a le pune la gramada, pe langa faptul ca e un cliseu si e o mizerie, arata si un refuz al analizei. sau, poate, va place doar nivelul de identificare a unor detalii picante din poze. pe care sa va construiti echidistanta.
  nu e cam putin, domnule sutu?

 • andrei
  February 13, 2011

  sunt combinari de 3 luate cate 2, nu permutari;)

 • Cristian Șuțu
  February 13, 2011

  @andrei PERMUTÁRE ~ări f. 1) v. A PERMUTA și A SE PERMUTA 2) mat. Operație prin care două sau mai multe elemente își schimbă locurile

 • andrei
  February 13, 2011

  Exact, n obiecte isi schimba ordinea in cazul permutarilor(dar raman tot n, numarul lor nu scade). Insa daca din 3 obiecte, ca aici, tu vrei sa alegi 2, poti sa faci asta in “combinari de 3 luate cate 2” feluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *