Să înceapă distracţia Alegeri 2012!

PDL se pregăteşte să intre în alegerile viitoare într-o alianţă. După modelul USL. Alianţa se va numi Mişcare. Probabil Mişcarea Populară, înregistrată deja de Ioana Băsescu la OSIM.  Ea va fi compusă din cel puţin trei partide: cel al lui Emil Boc Băsescu, adică PDL, cel al lui Gabriel Oprea Băsescu, adică UNPR, şi nişte verzi-ecologişti, dar nu se ştie, deocamdată, care. Probabil ăia care nu au zis nici pâs la faza cu Roşia Montana. Deci tot al lui Băsescu.

Care va să zică, în alegerile viitoare se vor bate două mari blocuri politice- USL şi MP – respectiv cîţiva pitici peltici cu ochii mici, bezmetici, sălbatici, oblici, ascuţiţi şi aburiţi: UDMR, Partidul Poporului, PNŢCD etc.

A, şi să nu uit! Cînd Mişcarea Populară o să fie sărutată de Prinţul de la Cotroceni, să-mi amintiţi să le fac o fotografie. E o grupare de patru litere în denumirea viitoarei formaţiuni, pe care vreau neapărat s-o surprind în dreptul Elenei Udrea. Şi a Robertei Anastase. Şi a Elenei Băsescu. De fapt, în dreptul fiecăruia dintre ei.

Să vă mişcaţi bine!

7 Comments
 • Arogantu'
  September 8, 2011

  :)

 • Bonibon
  September 8, 2011

  Jucam spanzuratoarea? Incepe cu p si se termina cu a? :D

 • alinutza
  September 8, 2011

  Sa nu-mi spui ca se vor numi ‘ tuie’ …

 • transildania
  September 8, 2011

  Faine ar fi niste poze, de exemplu. 1. Basescu si Udrea pe scena, Basescu in stanga. Basescu acopera ISC din “Miscarea” si Udrea PO din “populara”. Altcineva mai acopera RA. 2. Boc pe scena acopera S din miscarea. Udrea acopera REA din miscarea si PO din populara.. 3.Alternativa: Basescu acopera SCARE din “miscarea”. MI se vede in stanga si A intre el si Udrea care acopera PO.

 • androidul cu sobolani
  September 8, 2011

  ba da ce badaran poti sa fii, ia o frunza verde de pe inima mea si sterge-ti fruntea dupa ce ai asudat scriind acest text.

 • lecampeur
  September 8, 2011

  Esti badaran.

 • george antonov
  September 9, 2011

  Felicitari dl. Sutzu. Ma mir, totusi, ca exprimati atata ingrijorare, doar domnia voastra voteaza USLA, n’asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *