Să rîdem din nou cu Marcel Hoară

Citim dintr-o ştire Mediafax, care nu mai are nevoie de alte comentarii:

Marcel Hoară a fost atacat cu pietre şi alergat de câteva zeci de participanţi la mitingul din Piaţa Victoriei, membrul PDL fiind scos din mulţime de poliţiştii comunitari şi dus în Muzeul Ţăranului, de unde va fi scos cu o dubă a Poliţiei Comunitare. Poliţiştii comunitari au făcut un zid pentru a-l scoate pe Marcel Hoară din Piaţa Victoriei şi a-l duce spre Muzeul Ţăranului. În timp ce poliţiştii comunitari încercau să îl scoată pe Hoară dintre protestatari, aproximativ 30 de tineri l-au înjurat, l-au scuipat şi l-au stropit cu apă. Hoară a luat-o la fugă, însoţit de poliţiştii comunitari, moment în care protestatarii au luat pietre şi au aruncat spre acesta. Unii dintre protestatari au vrut să îl tragă pe Hoară spre ei, în incident fiind agresaţi şi doi, trei poliţişti comunitari. Poliţiştii comunitari au reuşit să îl bage pe Hoară în Muzeul Ţăranului, de unde va fi scos cu o dubă. Trei tineri care au aruncat cu pietre spre Hoară au fost prinşi de poliţişti îmbrăcaţi în civil. Încă de la sosirea în Piaţa Victoriei, Marcel Hoară a fost înjurat şi ameninţat de câteva sute de protestatari, care i-au cerut să plece. Unul dintre protestatari, deghizat în Moarte, cu o coasă de lemn în mână, a strigat ” Hoară, vino la mine, Hoară”.

Eu v-am zis acum acum ceva vreme, dar n-aţi vrut să mă ascultaţi:

DSC02830

13 Comments
 • bella
  May 19, 2010

  nu a fost chiar asa!

 • Jerome
  May 19, 2010

  Unul dintre protestatari, deghizat în Moarte, cu o coasă de lemn în mână, a strigat ” Hoară, vino la mine, Hoară”.
  ….nu ne tine in tensiune. S-a dus ???
  Spune ca da, spune ca da..spune ca…

 • Geografa Vaii Jiului
  May 19, 2010

  La ruleta ruseasca a PDL ului a iesit… cistigator. Au scapat securistii pidilici cu mai multe stele pe umar!Asa a ajuns el sa instige manifestantii.

 • androidul cu sobolani
  May 19, 2010

  dom’le sutu, si dumneavoastra? lasa-l pe hoara fiarba in propriul suc la emisiunile tv, a fost prost ca a mers in piata, chiar fara pic de minte. insa si taranii aia de acolo, niste jigodii bugetare cu mana intinsa, s-au comportat pe masura. bravo lor, asta da protest. nici macar nu e de ras.

 • Anti-udrea
  May 19, 2010

  Am ras cu lacrimi. Asa ii trebuie daca vrea notorietate.

 • Cristina
  May 19, 2010

  Pai si ce naiba se astepta, sa-l primeasca aia cu sampanie???!!!
  Portocaliii intrec ultima limita a bancurilor cu prosti…

 • sandman
  May 19, 2010

  Hoaar e masochist. Ciutacu l-a amagit ca il altoieste in direct pt a-i creste ratingul ( alui Hoara, desigur), asa ca s-a dus la Guvern, poate prinde si el ceva.
  Si a prins. :))

 • Alice
  May 19, 2010

  super tare, imi dau lacrimile de ras

 • Mihai Likar
  May 20, 2010

  ma da si astia din piata…sunt o serie de oameni care se distreaza la chestii de genu asta dar nu au de a face cu protestul,ei dau foc si fac scandal la meciuri,ei sparg tot pe la greve..ei se iau la bataie pe la concerte dar acuma cu grevele le vine sezonul

 • Dan Andrei
  May 20, 2010

  Oare “personajul” merita bagat in seama ?

 • Oana Portase
  May 20, 2010

  ‘zdai seama că m-am hlizit de numa’ :D

 • C-O
  May 21, 2010

  a meritat-o!

 • Silvy
  May 21, 2010

  Mai aveam cam jumatate de ora pana sa plec la examen si nu ma puteam dezlipi de televizor. Am ras de prostia lui, ca gestul facut nu tine deloc de curaj. L-au trimis pe el, Reprezentantul, sa dea dovada de… habar n-am ce. S-a bagat in seama aiurea si merita sincer sa fie jupuit in Piata Victoriei, mai ales pentru treaba asta. Nu stiu ce personaj biblic a incercat sa devina, dar s-a racorit repejor – la propriu.
  Mentin ideea lui Badea, totusi : sa se fi apucat toti sa urle si sa-l huiduie pe Hoara, ca se termina tot circul. Il busea plansul fix acolo, langa Alessandra Stoicescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *