Stenogramele

Am citit azi stenogramele interceptărilor lui SOV şi încă nu m-am lămurit care e legătura dintre aceste transcrieri şi dosarul de favorizare a infractorului Nicolae Popa. Nu rezultă din ele decît proba faptului că Vântu e un mogul. Dar a fi mogul încă nu e o infracţiune. Cum, de asemenea, nici a-i suge p… lui Vântu nu e o infracţiune. Care va să zică, despre ce vorbim noi aici?

S.O.VÂNTU : – Cred că cea mai mare tâmpenie care a făcut-o imbecilul ăsta este că m-a ales pe mine ţintă, încă de acum un an de zile. Era băiat deştept, venea la supt p…, îmi sugea p… frumos, spunea sărut mâna pentru masă şi cu asta basta. Că loviturile mari, boul dracu’, nu cu presa i le-am dat ci cu capacitatea mea de combinaţii şi de joc.
SERGIU TOADER. – Naşpa! Acum trebuie să ne pregătim să-l omorâm pe Geoană (râde – n.n.).
S.O.VÂNTU – Dar este elementar, dragă Watson (râde – n.n.). Păi, presa trăieşte din sânge, f…, puroaie, de unde trăieşte presa?! Din fapte pozitive?! Ce dracu’! Da, dragă Sergiu”.

sursa: Mediafax

13 Comments
 • nedumeritul
  October 18, 2010

  pe fond ai dreptate, dar…nu-i asa ca-s savuroase? Mai ales din perspectiva noastra a astora mai mici din presa, care stim exact cum e treaba asta cu “suptu'”…

 • Cristian Șuțu
  October 18, 2010

  evident

 • Loda
  October 18, 2010

  Ba, mai mult Cristi, dupa citirea stenogramelor ,mnai ca-ti vine sa crezi ca locul lui Vantu e mai mult la un spital de boli nervoase . Pai, iti dai seama, dupa citirea stenogramelor ,,popolul suveran” nu mai are ce sa deschida ciocu ca-i rau, ca-i ailalta, ca se fura, ca-i incompetenta, trebuie doar sa rasufle usurat si sa bata cruci <<Doamne, de ce am scapat" ,nu ? Dar asta ,clar, nu e manipulare ;) (Felix, dar nu mogulu, Tatarul?)

 • androidul cu sobolani
  October 18, 2010

  sutu e omul lui vantu de la puterea :)

 • Cristian Șuțu
  October 18, 2010

  @sobolanule > ia vezi aici http://bit.ly/9w1ncI

 • cititor
  October 18, 2010

  vantu e omul lui basescu, fara nici o discutie. doar el l-a facut a doua oara presedinte. acum marinarul e din nou in impas iar toate asa-zisele dezvaluiri ale lui sov sunt menite sa-i ridice mingea la fileu. oricum, limbajul acestui personaj e de o vulgaritate ce frizeaza dementa. sordid! ps : pt cei care au dubii ca sov nu este sluga lui basescu, le reamintesc cursa intinsa lui geoana si apoi mediatizarea ei prin intermediul pseudojurnalistilor de la catavencu. ulterior, in aceeasi seara a dezbaterii finale, vantu a intervenit telefonic la realitatea si a vorbit de parca-i dicta basescu!

 • androidul cu sobolani
  October 18, 2010

  hai ma sutu, nu stii de gluma…

 • utiscinteianu
  October 18, 2010

  Dar ascultarea convorbirile telefonice este o infractiune!

 • Niels Schmecker
  October 18, 2010

  Ma gandesc cu mare interes cum ar putea fi interpretate convorbirile mele telefonice din aceeasi perioada… Si va anunt, cu mare satisfactie, ca m-au sunat deja cei 4 operatori telefonici de ale caror servicii beneficiez de multi ani. Ingrijorati de sanatatea si finantele mele, pentru ca nu mai vorbesc aproape deloc la nici un telefon, dupa ce ani de zile le-am alimentat gras profiturile… :D Toti cei care nu-mi respecta drepturile, n-au decat sa se linga pe bot de profit, pana-si abandoneaza naravurile securistice! :P

 • presacaopra(v)da
  October 18, 2010

  Pentru toţi cretinii şi/sau căcănarii din presă care se arată „deranjaţi”, „îngrijoraţi”, „oripilaţi”, de stenogramele convorbirilor dintre Mogul şi mercenarii din dotare: posibilitatea ca un magnat media să dărâme puterea politică fără a încălca legile în vigoare, este o trăsătură obligatorie şi definitorie a oricărei democraţii autentice. Includerea acestor stenograme într-un dosar penal este cea mai bună dovadă a faptului că, în România, Parchetul face poliţie politică motivând că libertatea presei e o glumă bună la adresa „siguranţei naţionale”.

 • mara
  October 19, 2010

  Ma doare fix in c—- ca e infractiune sau nu e infractiune. Mi se face pur si simplu scarba ca mai incercati sa-i luati apararea cand cconstructia mafiota e evidenta. Mai bine ati tacea cu totii, voi ziaristii lu’ peste. Pot intelege ca sunteti oameni, ca aveti nevoie de salarii dar nu pot intelege faptul ca n-aveti coloana vertebrala, tot in calitate de oameni. Asa ca sictir, de-acum inainte citesc doar stiri externe! ( si nu de pe site-urile voastre!)

 • Cristian Șuțu
  October 19, 2010

  @mara > sictir e un cuvint care iese minunat din gura ta

 • ady
  October 19, 2010

  @mara, relax, sutu.ro a avut banner psd o buna bucata de timp, ce asteptari aveai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *