Vă garantez o finală ponta-Udrea la prezidențiale. Cu implicarea lui Băsescu.

Știu că ți-ar fi plăcut să asiști azi la întîlnirea Elenei Udrea cu președintele Traian Băsescu. Dar pentru că e imposibil să te transformi în ceva mic cu aripi și să intri la Palatul Cotroceni pe lîngă detectorul de metale, lasă-mă pe mine să-ți ofer cîteva detalii inedite. Întîlnirea a început, așa cum a anunțat Hotnews, la ora 16.00. De unde știm? La 15.54, Elena Udrea intra pentru ultima oară pe WhatsApp, așa cum face de obicei, probabil pentru a-l anunța pe Știm-noi-cine că a ajuns.

udrea whatsapp

Întîlnrea a durat o oră și un pic. După cum rezultă din imaginea de mai jos.

udrea whatsapp 2

Rezultatul? Îl vom afla în numai cîteva ore pentru că Traian Băsescu și-a programat o emisiune live în seara asta la B1 TV. Ce cred eu? O va susține! Și se va implica puternic în promovarea candidaturii Elenei Udrea. Care deocamdată stă foarte prost în sondajele de opinie. Dar, cred, va ajunge în turul 2 al prezidențialelor. În orice caz, nu vă faceți prea multe griji. Nici unul dintre finaliștii în alegerile prezidențiale din iarna asta nu va avea de pierdut. Unul va ajunge președinte, celălalt va rămîne sau va ajunge premier. Am explicat și aici.

2 Comments
  • lulu
    August 20, 2014

    Foarte corect! Bine ai revenit printre NOI!!! :))))))

  • Miry
    August 24, 2014

    Se pare ca de data asta chiar voi vota un anonim de pe acea lista. Ma asteptam la un mai serios din partea pmp. La inundatii o sa primeasca pantofi cu toc sinistratii ? Pantofi cu toc dati pe jumate de geam, geam de mertan ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *