Victor Iohannis

Am o veste proastă și una bună. Cu care să încep? Cu vestea bună? OK. E-n imaginea de mai jos. 30.000 de români – foarte probabil, în majoritate, cu vîrste între 20-45 ani, cu venituri și studii peste medie – au decis cine sunt finaliștii în cursa electorală pentru funcția de Președinte al României: Klaus Iohannis și Monica Macovei. Adică cea mai proastă soluție dintre soluțiile bune, respectiv cea mai bună soluție dintre soluțiile bune. Vestea proastă e că duminică seara, la exit-poll, Victor ponta îi va lua locul lui Klaus Iohannis, iar Klaus Iohannis o va înlocui în clasament pe Monica Macovei. Mergem duminică la vot, evident, dar vă spun de pe acum că în turul 2 va trebui să alegem între două soluții proaste. Una mai proastă ca alta. Ponta și Iohannis. Dar despre asta vom mai vorbi în zilele următoare.

sondaj gandul

5 Comments
 • Andrey
  November 1, 2014

  De acord. Cei 300.000 sunt aia care intra pe site-uri si voteaza online (reali sau nu, postaci sau nu, whateva). Doar ca alegatorii lui Poanta NU sunt online. Sau, DACA sunt, nu intra pe site-uri sa voteze.

 • lecampeur
  November 1, 2014

  Turul 1 Macovei, Turul 2 Johannis. Asta e viata…

 • Andrey7
  November 1, 2014

  Nasol rau de tot..

 • sibian
  November 1, 2014

  n-am fost ieri in Piata Mare, desi fusesem invitati de un prieten drag, ptr ca am fi strigat “Nu ne vindem tara!!!” si nu i-am fi facut nici un bine…De la Buc chiar se vad doar artificiile ?

 • done8989
  November 2, 2014

  Sa zici ca vorbim zilele urmatoare despre asta e ca si cum ai spune ca vrei sa iasă Ponta. Ori explici azi de ce Macovei e cea mai buna solutie si Johannis nu e una prea buna, ori taci pentru totdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *