TFB11: Să luăm de păr destinul ăsta fatal

Propun să nu ajungem niște triști –
Ce-ar fi să ne comportăm de parc-am fi turiști?
Să luăm de păr destinul ăsta fatal
Și să-l transformăm într-un carnaval!

O știi, sper. E cea mai recentă piesă compusă de Dan Byron (în colaborare cu Luiza Zan). De n-ai ascultat-o, o găsești undeva în partea dreaptă a acestui blog. Îți dau o veste bună: îl poți cunoaște pe Dan Byron. Așa cum l-am cunoscut eu în ultimul an: un om minunat, cu foarte mult bun simț, sincer, de la care vei reînvăța pasiunea. În cazul lui pasiunea pentru muzică. Îl vei vedea – de-ți voi stîrni interesul – și în afara concertelor, făcînd fotografii cu noul lui Canon, înotînd, scriind pe blog, cu un pahar de vin sau unul de bere alături. Sau îl vei vedea retras într-un colț compunînd, așa cum face în fiecare zi, cîte o piesă, pe care, dacă zeii ne vor zîmbi, o vom auzi într-o zi la radio. Povestea asta eu am trăit-o în #tendubai, tabără foto în urma căreia a fost înregistrată Lumi paralele.

Ce-am vrut să îți spun e că împreună cu băieții de la Eventur, organizez a 11-a ediție a Taberelor de Fotografie pentru Bloggeri. Avem la dispoziție, în afara listei de invitați, 20 de locuri disponibile pentru voi. Dan Byron e doar unul dintre oamenii frumoși care vor veni în această tabără foto. Îl vei putea cunoaște, de asemenea, pe Mugur Pop, un om lîngă care timpul efectiv dispare. Le vei cunoaște pe actrițele din Umbre, Andreea Vasile și Diana Cavallioti. Sau pe celebrul rapper Skizzo Skillz și pe frumoasa lui iubită, Deea Cudeea.

Vom face fotografii multe, le vom discuta în fiecare seară la un pahar de vin, vom merge în diverse mini-excursii pentru fotografie, vom juca golf, vom înota în piscina, vom cînta și va fi iarăși bine. Locul arată absolut minunat, veți vedea. Sper să îți surîdă ideea, pentru că eu sunt efectiv foarte nerăbdător.

Dacă te-am stîrnit, intră aici să vezi cum poți să te alături aventurii foto #TFB11 de la Golf Pianu.

afisTFB11 web

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *