Mergeţi la Cristian!

Unul din puţinele lucruri bune pe care le-am făcut în viaţa asta a fost să construiesc o casă. N-am construit-o singur şi nici n-a fost casa mea. Dar sentimentul e fantastic. M-am întors seara acasă, după o zi întreagă de muncă, şi am dormit ca un bebeluş. Fericit. Experienţa Big Build de anul trecut din octombrie se va repeta. Asta este vestea bună. Pe care vreau s-o transmit aici în special bloggerilor din zona Braşov. Înscrieţi-vă aici şi mergeţi pe 29 mai la Cristian, în judeţul Braşov! Acţiunea de voluntariat care vă va face să dormiţi seara ca nişte prunci nevinovaţi este organizată de Fundaţia Vodafone şi, pe scurt, este vorba despre a ridica 4 case pentru 4 familii care au nevoie de un acoperiş. Restul sunt detalii. De care ne vom bucura împreună, sper, pe şantierul de la Cristian.

santier

2 Comments
 • Dan Doran
  May 23, 2012

  Frate, daca vrei somn, te iau la mine, la Lalesti, sa prasesti porumb de-tzi vine rau. Iei cincizeci de lei, plus mincare si berica, lucrezi de la sapte la sapte, cu pauza la noua si una de-o ora laq unu, si seara vei dormi -nu ca un prunc- ci ca o buturuga !
  NB: Da’ faci niste bataturi… ;))

 • Dan Doran
  May 23, 2012

  Si apropo, l-ai scos dintre preferatzii tai pe Nastase-Ciordeala, bunul meu amic, ce mi-a facut politzie politica cind a venit p’aici bushu’-Curcubeu ? De ce, raule ??!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *