Hai cu mine la #BLP7!

N-avem timp de pierdut. Dacă ești gamer, astăzi și numai astăzi poți fi fericitul cîștigător al unui loc la Bloggers Lan Party 7. În seara asta trebuie să decid numele celui ce va merge cu mine la #BLP7 așa că tot ce ai de făcut e să mă convingi printr-un comentariu să te iau cu mine la o zi de gaming (vom juca, printre altele, noul Mortal Kombat X pe Play Station 4). #BLP7 – care e cu premii și mult fun – se va întîmpla mîine, 18 aprilie, la Impact Hub.

blp

Bloggers Lan Party 7 este un eveniment Eventur susținut de Digi Net, Manvehut, Bitdefender Antivirus, Logitech șiLikeit, cu susținerea Impact Hub.

8 Comments
 • Matei 2
  April 17, 2015

  Desi sunt obisnuit cu jocuri de strategie, cred ca ma pot descurca sa joc si alte tipuri de jocuri! Prind repede si in timp poate voi reusi sa devin un expert la joc! ;D

 • Mihai
  April 17, 2015

  Eu vreau sa vin la un turneu de MK! Am jucat MK 9 si am fost la lansarea MK X de la emag. :D

 • Emanuel
  April 17, 2015

  Hei, Prince of Persia se joaca la acest turneu ?

 • kELOO
  April 17, 2015

  It’s been a long time since MK! And I’m 33, could be the last gaming session for me! :P

 • Victoria
  April 17, 2015

  Eu zic ca aveti nevoie si de o fata. Cu prea multi baieti bate la ochi :P
  Mai ales ca imi place mult Mortal Kombat :)

 • Laurentiu Buica
  April 17, 2015

  Fan de mic Mortal Kombat :)) obisnuiam sa mă strecor cu colegii in pauzele de la scoală si sa mergem la sala de net unde incingeam cate un Mortal Kombat in 2 de la tastatura. Pe vremea respectivă cu greu se găsea un joystick iar controllerele pentru pc erau inexistente asa ca luptele erau destul de intense si interesante. Mi-ar plăcea sa retraiesc atmosfera asta, mâine la #blp7

 • Andreiexe
  April 17, 2015

  Ador lan party-urile ! In vacanta strageam acasa la mine 7 prieteni si stateam toata ziua sa ne jucam dota / cs / starcraft / unreal , cu o pauza de gratar in curte . Sunt destul de competitiv , am jucat MKB 9 doar ca sa-l pot bate pe unul din unchii mei , unchi ce imi punea la indoiala abilitatile de gamer .

 • Cristian Șuțu
  April 17, 2015

  Matei2 : ne vedem maine dimineata! (multumesc tuturor celorlalti pentru comentarii).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *