Profesoara de bune maniere

Întrerupem programul obișnuit pentru a vă dezvălui –  în exclusivitate – că serviciile celui mai bun profesor de etichetă, protocol și bune maniere pe care eu îl știu sunt, începînd de astăzi, accesibile oricui. Fie el persoană fizică ori juridică. O cheamă Ruxandra Lăcătuș și este, aproape neîntîmplător, mama copilului meu.

Vă spune cineva care a stat în ultimii ani în preajma ei: Ruxandra știe foarte bine ce face cu această meserie. Am auzit-o ținînd cursuri de bune maniere, etichetă sau protocol unor copii sau unor bancheri sau la radio. Am luat masa împreună cu ea și cu unul dintre cei mai mari specialiști în etichetă la Ritz, în Londra. Am așezat împreună în biblioteca noastră probabil cea mai impresionantă colecție din România de cărți rare în materie de bune maniere. Și foarte multe altele. Ruxandra a obținut specializarea la unele dintre cele mai prestigioase instituții din lume:  The Protocol School of Washington, British Butler Institute, The European School of Protocol, The English Manner, etc. Iar începînd de astăzi ea este pregătită să intre, oficial, ca mic antreprenor, în rîndul specialiștilor de la care, vă asigur, aveți ce învăța.

Serviciile Ruxandrei în domeniul bunelor maniere, etichetei și protocolului pot fi obținute de aici: www.ruxandralacatus.ro.

profesoara de bune maniere

1 Comment
  • Corina
    October 13, 2021

    Interesant, multumesc pentru recomandare ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *