Stop

De 9 Permalink 0

Nu ştiu dacă am apucat să-ţi spun, dar a venit iarna. Iar pînă cînd află şi primăria, îţi recomand să nu depăşeşti 30 km/h. Eu am fost la doar cîţiva cm de un impact azi dimineaţă, iar în oglinda retrovizoare, pe tot drumul spre birou, vedeam la stopuri cum alte maşini încercau să mă evite. De aceea zic, dacă nu ţi-ai pus cauciucuri de iarnă, rău ai făcut. Ia şi sună acum la 0729.808.000. Întrebi de Costin sau de Bogdan. Zici că suni din partea mea şi să-ţi dea nişte cauciucuri bune de iarnă.

9 Comments
 • piniminidilina
  December 17, 2010

  trebuie doar sa-mi iau masina intai =))

 • androidul cu sobolani
  December 17, 2010

  numai probleme odata cu venirea iernii. mie de exemplu nu mai imi functioneaza stergatorul din spate. nu stiu ce are, ai vre-o idee?

 • nashu_mare
  December 17, 2010

  Daca nu poti depasi 30 km/h, ia metroul! E mai sigur pentru toata lumea si ajungi si mai repede la destinatie.

 • Un liberal deja optmist
  December 18, 2010

  Dar cauciucurile M+S ce au de nu-s bune? Eu azi dimineata am mers cu 60 pe gheata! Mergeam si mai mult dar am auzit ca astia de la rutiera iar au plan de amenzi. Niste preteni au platit amenda pentru61 km pe bulevarde.
  @pinimidilina, Verifica blocul e sigurante, trebuie sa dai de problema!

 • didi
  December 18, 2010

  Nu le vand?? Le dau?!

 • Cristian Șuțu
  December 19, 2010

  @didi> am verificat, pentru triciclete n-au cauciucuri de iarna

 • sandman
  December 19, 2010

  Cauciucurile de iarna nu te ajuta deloc pe gheata. In sect.1 pe stradute nu a trecut vreun plug si niciodata nu s-a dat cu antiderapant, asa ca indiferent de anvelope, tot patinajul ala il faci. Anvelopele cu tinte sint legale in RO? :D

 • Marisol Perry
  December 22, 2010

  Dar cauciucurile M+S ce au de nu-s bune? Eu azi dimineata am mers cu 60 pe gheata! Mergeam si mai mult dar am auzit ca astia de la rutiera iar au plan de amenzi. Niste preteni au platit amenda pentru61 km pe bulevarde. @pinimidilina, Verifica blocul e sigurante, trebuie sa dai de problema!

 • Nona Mills
  December 22, 2010

  Daca nu poti depasi 30 km/h, ia metroul! E mai sigur pentru toata lumea si ajungi si mai repede la destinatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *