Adela

adela popescu

Numele ei este Adela şi rostul ei în viaţa ministrului Gabriel Oprea este foarte bine definit: să o facă mai frumoasă. Pe viaţă, v-aţi prins. Probabil că v-aţi întrebat adesea de ce clipeşte aşa des Gabriel Oprea. Păi, uite de ce! Din cauza Adelei. Cum să nu clipeşti des cînd ajungi dimineaţa la birou şi o Adela îţi spune cît de bună e ea, dimineaţa? Clipeşti, frate, clipeşti pînă nu mai poţi. Apoi deschizi uşa de la birou, te aşezi în fotoliu şi clipeşti. Adela îţi dă o cafea, cu lapte, desigur, tu clipeşti.  Îţi întinde rapoartele unor servicii, pe care le-a răsfoit ea un pic înainte, să nu se strecoare cine ştie ce şopîrlă şi tu, ce să faci, clipeşti din nou. În cele din urmă, te întreabă dacă ai vrea ca gulerul de la cămaşă să fie scrobit mai dur sau mai fin, tu clipeşti, ea te întreabă dacă eşti pregătit să-i dai decoraţia lui Emil Boc. Clipeşti şi zici da. Căci Adelei nu-i poţi spune nu nicicum.

 • ♥ Precizare: Adela Popescu a fost în ultimii ani consiliera politicianului Gabriel Oprea. Imaginea de mai sus a fost surprinsă cîteva ore mai devreme, la festivitatea conferirii emblemei „Onoarea Armatei României”, eveniment cu care premierul Emil Boc s-a lăudat pe pagina de internet a guvernului. Nu mă întrebaţi, vă rog, de ce a primit Boc această disticţie, că n-am habar. Tot ce ştiu e că Adela s-a înfipt şi ea printre şefii Armatei şi a zîmbit cu tot ce avea ea mai bun, inclusiv cu faţa, la asistenţă.
17 Comments
 • Mika
  October 24, 2010

  Asta numeşti tu faţă? =))

 • dan cel adevarat
  October 24, 2010

  Da stenograma? Unde-i stenograma?

 • Monica
  October 24, 2010

  până şi fusta zâmbea! sau era şifonată?

 • alinutza
  October 24, 2010

  E minunat de … sifonata. La propriu.

 • Gabriela
  October 24, 2010

  poate Adela nu ii spune buna dimineata sefu….’ ci, s-a facut dimineata sefu’…:)) ce moaca de tuta are… ce diferenta e intre ea si ceilalti in poza asta… ranjeste cu gura pana la urechi de parca ii arata cineva degetul… iar ca sa fiu carcotasa am sa spun ca e cat o vacuta… poate o mai trimite sefu’ la slabit :))

 • coco
  October 24, 2010

  halal sa-ti fie, ca mi-a stat inima-n loc cand am vazut titlul postarii, m-am gandit ca te-ai sucit si te-ai scarbit de viata noastra politica si scrii cumva…garabetisme. bine, am inteles, am retinut, ai spus clar care-i rostul adelei in viata ministrului. da’ in poza?!

 • r
  October 24, 2010

  ce naiba astia o inceput sa-si dea decoratii unu la altu…….mare e gradina carpatica si multi o sarit gardul

 • Claudia
  October 24, 2010

  @ alinutza, gabriela Mici rautati!…romanisme!…dar…sigur… voi nu aveti fetze de tute si/sau sifonate… nici macar dimineata. Bine spus Coco…care-i rostul ei in poza?

 • Diana
  October 24, 2010

  tanti asta poarta oja albastra? si armata asta, tot un fel de bambu…

 • Gabriela
  October 24, 2010

  @Claudia, nici macar dimineata nu am fata sifoanata si nici de tuta care ranjeste ca vaca la poarta noua :)))… iar doamna nu e in pat in poza de mai sus!!!

 • zeltera
  October 24, 2010

  Poi ce, numai la emisiuni televizate sa fie animatoare responsabile doar sa ‘decoreze’ emisiunea? Poate ca moda s-a transmis si in alte sectoare. ;) Trebuie macar apreciat ca Adela e imbracata cu mult mai mult bun-gust decat 90% dinre animatoare. Si de vrea sa-si largeasca experienta pentru urmatorul CV… E criza, nu se stie niciodata. ;))

 • ADi
  October 25, 2010

  Mi s-a facut scarba la propriu. Cat tupeu, cum sta el acolo teapan si serios. Mai bine nu ma uitam si la restul imaginilor. Sper ca intr-o zi, cand gluma proasta bocanila premier sa se va fi terminat de mult, sa ma intalnesc putintel cu piticania. Oriunde: pe strada, intr-un restaurant, la piata sau in aeroport. Presimt ca nu sunt singurul care vrea….some closer.

 • remuss
  October 25, 2010

  La categoria” sa ne dam cu parerea” : noi credem ca domnisoara ? IOANA TIMOFTE ar trebui sa slabeasca si ar fi mai bine sa mai aiba si ceva mai mult creier….

 • alinutza
  October 25, 2010

  @Claudia
  Nu i-am analizat Adelei nici formele fizice, nici zambetul cam larg, nici culoarea rujului, nici tinuta . Am remarcat doar ca e suparator de sifonata … Cat despre fatza mea, dimineata, te asigur ca nu-mi e rusine sa ies cu ea pe strada fara niciun gram de machiaj …

 • cocolino
  October 25, 2010

  si ce alt rost ar putea avea un consilier? nu să te ajute, sa-ti faci viata mai frumoasa? ar fi culmea sa ai un consilier care sa te indispuna si sa-ti mai toarne si prostii. oricum ma asteptam la ceva mai bun, nu la o comanda facuta de o nefericita (sau a dat fericirea intre timp peste dna care a comandat materialul? a divortat omul si acum sunt o pereche fericita? nu cred ptr ca altfel nu mai avea timp de rautati. tipic femeiesc!) si iata ca se adevereste in spatele fiecarui barbat puternic e o femeie….mai pternica!))

 • Marius
  October 26, 2010

  Adela asta e veche prin preajma lui Oprea. Era secretara lui si cand era la PSD ilfov si era considerata vrabiuta lui Oprea. Tipa este extrem de aroganta, ca de altfel si Oprea.

 • Gicutza
  October 17, 2012

  Este fata colonelului Popescu de la Directia De Cercetari Penale si a Marianei Popescu femeia cu hartiile lui Oprea in toate matrapazlacurile lui.
  Acum o cheam si Dumitru poate ca a intratin vreo alianta cu vreun colonel bolnav de colecist… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *