Uite cum: sună mai întîi la numărul de aici, întreabă apoi cînd scoate din cuptor pîinea, verifică dacă e într-adevăr cu smochine, Prosciutto şi Parmezan şi, în fine, asigură-te că poţi să mori, pentru cîteva minute, de plăcere. Eu aşa vă sfătuiesc…
Uite cum: sună mai întîi la numărul de aici, întreabă apoi cînd scoate din cuptor pîinea, verifică dacă e într-adevăr cu smochine, Prosciutto şi Parmezan şi, în fine, asigură-te că poţi să mori, pentru cîteva minute, de plăcere. Eu aşa vă sfătuiesc…
February 12, 2010
Sa iti fie de bine! Sa tot mori … de placere cu o asemenea bunatate!
February 12, 2010
O fi reclamă, n-o fi, eu mă duc! Sau trebuie să telefonez înainte?!
February 12, 2010
in cazul asta, sincer, poza nu ajuta. Seamana a altceva.
February 12, 2010
Eu ma asteptam sa faci un joc de cuvinte cu “nemuri” vietnameze sau ceva de genul :-).
February 12, 2010
Sau stai la coadă la prijituri de casă :))
February 14, 2010
m-am dus azi la “brunch”. painea era de ieri, comenzile au fost uitate. nice try.
February 15, 2010
la brunch-ul de ieri am fost depasiti, recunosc. In loc de cele 3-4 mese obisnuite am avut bistro-ul plin. Cantitatea de paine coapta, in mod obisnuit, Duminica, a fost mai mult decit insuficienta. Personalul de Duminica (… adica Mari), a fost si el, de data asta, insuficient. Cind am ramas fara paine proaspata, da, am servit si din painea coapta cu o zi inainte, pe care, de obicei, o folosesc pentru crutoane sau bruschette. Imi cer scuze tuturor celor care au plecat nemultumiti si va ofer fiecaruia, in compensatie, oricind, un desert din partea casei. Pe tine, luddz, te astept pentru a-ti returna cei 50Ron, contravaloarea brunch-ului. Numai bine!