Cum poţi să ajungi nemuritor

De 7 , , Permalink 0

Uite cum: sună mai întîi la numărul de aici, întreabă apoi cînd scoate din cuptor pîinea, verifică dacă e într-adevăr cu smochine, Prosciutto şi Parmezan şi, în fine, asigură-te că poţi să mori, pentru cîteva minute, de plăcere. Eu aşa vă sfătuiesc…
103

7 Comments
  • Veronica
    February 12, 2010

    Sa iti fie de bine! Sa tot mori … de placere cu o asemenea bunatate!

  • Toni
    February 12, 2010

    O fi reclamă, n-o fi, eu mă duc! Sau trebuie să telefonez înainte?!

  • dromichaetes
    February 12, 2010

    in cazul asta, sincer, poza nu ajuta. Seamana a altceva.

  • Shadow
    February 12, 2010

    Eu ma asteptam sa faci un joc de cuvinte cu “nemuri” vietnameze sau ceva de genul :-).

  • Mana
    February 12, 2010

    Sau stai la coadă la prijituri de casă :))

  • luddz
    February 14, 2010

    m-am dus azi la “brunch”. painea era de ieri, comenzile au fost uitate. nice try.

  • violeta
    February 15, 2010

    la brunch-ul de ieri am fost depasiti, recunosc. In loc de cele 3-4 mese obisnuite am avut bistro-ul plin. Cantitatea de paine coapta, in mod obisnuit, Duminica, a fost mai mult decit insuficienta. Personalul de Duminica (… adica Mari), a fost si el, de data asta, insuficient. Cind am ramas fara paine proaspata, da, am servit si din painea coapta cu o zi inainte, pe care, de obicei, o folosesc pentru crutoane sau bruschette. Imi cer scuze tuturor celor care au plecat nemultumiti si va ofer fiecaruia, in compensatie, oricind, un desert din partea casei. Pe tine, luddz, te astept pentru a-ti returna cei 50Ron, contravaloarea brunch-ului. Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *