Domnu’ primar, cît aveţi ora?

Ah, ce mi-a plăcut aseară concursul pedelist de limbi pentru Elena Udrea. Care e chemată, cică, să dea ora exactă în politica românească. Nu ştiu ce-o fi gîndit Liviu Negoiţă, fostul şef al PDL Bucureşti, cînd a auzit-o pe asta cu ora exactă. Cred că i-a stat ceasul, nu alta. Aţi putea fi tentaţi, ştiu, să mă contraziceţi, spunîndu-mi că n-are cum să-i stea ceasul lui Liviu Negoiţă. Că e un Vacheron Constantin Patrimony Grand Taille – o bijuterie din aur care poate fi observată şi la mîna preşedinţilor-jucători, în valoare de vreo 14.000 de dolari, greu accesibilă bugetarilor care trăiesc doar din venitul lunar redus acum, pe timp de criză, cu 25%. Ei bine, celor care vor să mă contrazică vorbindu-mi despre bijuteria Vacheron Constantin vreau să le spun că ceea ce vedeţi la mîna primarului este o replică de prost gust. Adică de 184 de  parai. Pentru că-mi vine greu să cred că primarul Negoiţă a uitat să treacă în declaraţia de avere o bijuterie care depăşeşte 5000 de euro. Sau poate a uitat?

PS. By the way, domnu’ primar, cum mai merge afacerea cu fîntîna cîntătoare de 35 de milioane de euro?
liviu_negoita (Medium)

10 Comments
 • Traian
  November 22, 2010

  Livache-primar? poate cand e treaz…

 • alinutza
  November 22, 2010

  Dar nu era ceasul lui. Era al strabunicului din partea tatalui si i l-a imprumutat pentru a face o figura frumoasa la conferinta… Stii, gasculitzelor le ‘place’ vacheroanele :)

 • [D][S][N]
  November 22, 2010

  Raspuns: Daca-i mai da o limba cineva din guvern, se face fix !… ;)

 • dan cel adevarat
  November 22, 2010

  sigur e replica? ca despre Livache am auzit ca intoarce pe dos la parcuri de zici ca-i sfarsitul lumii. Din zecile alea de milioane de euro, cred ca vede si el d-un ceas mai rasarit.

 • Lu
  November 22, 2010

  Cristian, omu, de fapt, si-a cumparat ceasul alaltaieri ca sa se dea mare la alegeri si de aia nu a avut cum sa-l treaca in declaratia de avere… Sau poate l-a imprumutat de la un prieten, sa nu para bugetar sarantoc taman la alegerea lu Nuti. Merge?

 • Cristian Șuțu
  November 22, 2010

  @lu> merge, daca vorbim de ceas…

 • Gingasia
  November 22, 2010

  ESTI SOARELE MEU= ELENA UDREA !:)))))))))))
  CE MIZERIE MARE, NU AM VAZUT DE CEVA VREME ASA CEVA… !

 • Jobs and Misc
  November 23, 2010

  Salut,
  Am gresit cand am zis ca e JLC dar sa sti ca la un dineu formal eu l-am vazut pe Negoita cu un JLC…. Acum nu stiam ca este un asa avid colectionar de ceasuri doar scoala domnului Ionescu se vede. Oricum din ce stiu eu ceasul domnului Traian este un cadou chiar de la Negoita …

 • nadina nedelea
  November 24, 2010

  Lupta lor (Udrea-Negoita) s-a dat pe fata de cand EA l-a imbrobodit pe Murg, care-i reprezinta interesele in Consiliul General. Buna afacere, pt PDL-ul ei. Cu fata si argumentele lui Murg, merg tot inainte! :)

 • Ioan
  November 30, 2010

  Noi oamenii de rand citim prostiti ce scrie presa despre acesti afaceristi si nu mai intelegem nimic! Daca este adevarat ca domnul Negoita face afaceri dubioase atunci locul acestui domn este la puscarie nu la primarie! Daca nu este adevarat, cine scrie aceste lucruri trebuie la fel sa dea socoteala! Unde sunt institutiile statului ? Exista organe de ancheta ale statului ? Ne mai reprezinta institutiile statului? Se tem institutiile statului sa faca dreptate daca acesta este rolul lor ? Domnilor Judecatori, va rugam, va imploram alungati-va teama din suflete si aduceti dreptatea iara in tara fiindca intr-o zi veti da socoteala in fata Domnului pentru felul cum ati judecat. Despre domnul Negoita am sa va spun doar atat : intr-o zi de audiente o femeie oropsita de soarta a cerut ajutorul , noi cei ce asteptam la rand am aflat ce situatie are si i-am plans de mila sperand ca acest domn o va ajuta ! Un sut in penk a primit si-a plecat disperata spunandu-ne ca se va sinucide! N-am putut dormi o lunga perioada cu gandul la acea femeie! Asta in timp ce construieste fantani cantatoare de miliarde (chiar atat sa coste acea fantana si acele banci? )! Mie nu-mi trebuie fantani si nici panselute si nici banci de bambus daca oamenii mor de foame in case ! Mizeria si foamea celor oropsiti dar care traiesc cinstit nu-i mai misca pe acesti inbuibati !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *