EBa, cît e ceasul?

Singura moţiune interesantă prezentată ieri în curtea sediului PDL din str. Modrogan a fost cea Elenei Băsescu. La mînă ei stîngă. Se numeşte Hublot Big Bang Gold Ceramic, este din aur, cu piele de crocodil şi valorează peste 15.000, în caz că nu e o replică făcută pe vapor.

Detalii în ziarul Puterea.

Untitled

10 Comments
 • Diana
  April 12, 2011

  e din vanzari anterioare…a inceput cu un swatch de 50 de euro si tot asa…i-a adaugat ea valoare….

 • lecampeur
  April 12, 2011

  Un euro parlamentar are salariul in jur de 5-6 mii de euro in plus are fonduri pentru tot felul de chestii gen cazare si transport. In concluzie e foarte usor pt un europarlamentar sa isi cumpere un astfel de ceas din salariul pe 3 luni. Sa spunem ca nu a facut foamea 3 luni pt un ceas dar in 6 luni putea sa si-l cumpere cheltuind pt mancare, distractie si alte lucruri personale(atentie fara cazare si cheltuieli de intretinere a locuintei si transport) in jur de 2500 de euro lunar.

 • Cristian Șuțu
  April 12, 2011

  @diana, ai vazut ultimul episod din The Office? :)

 • Cristian Șuțu
  April 12, 2011

  lecampeur > esti incredibil :))

 • lecampeur
  April 12, 2011

  Nu contest ca poate fi din spagi, trafic de influenta, plocoane, insa atat timp cat poate justifica suma respectiva din salariu si cat nu este banuita sau invinuita de ceva ilegal eu merg pe prezumtia de nevinovatie. Inainte sa strigam hoata, hai sa aflam daca chiar a furat. Se spune despre bugetari cand sunt gasiti cu averi ca nu le pot justifica din salariul prapadit de bugetar…ei uite EBa poate justifica ceasul asta din salariu.

 • .pm
  April 12, 2011

  @lecampeur… ahahahahahaha. ai uitat si de varianta: s-a dus la shopping… i-a placut ceasu ca merge cu poseta.. si a bifat cu cardu. nici acu nu stie numele marcii. done.

 • alinutza
  April 12, 2011

  I l-a facut sor-sa cadou, ca deh e notar cu staif si ‘notaraste’ contractele cu ‘prima casa ‘ .

 • lecampeur
  April 12, 2011

  Mie mi se par astfel de stiri comuniste. E ca in anii 50. De unde ai tu bah nenorocitule care sugi sangele poporului casa asta? Dar pamantul asta? dar tablourile astea?…ia da-le mah incoa sa facem justitia populara si dreptate muncitorilor si taranilor oropsiti.
  Pot fi dobandite pe cai ilicite, insa pana a se dovedi asta sunt perfect legale astfel de achizitii de ceasuri, bijuterii, masini, case scumpe. Ziaristii ar trebui sa dovedeasca prin campanii de presa ca sunt furaciuni nu sa insinueze asta.

 • Raul
  April 12, 2011

  Doar de pe banii nostri a s-a luat cesul…

 • kekee
  April 13, 2011

  Asta de bine de rău ştie să citescă … ceasul.
  vanghelie nu sunt sigur, şi are ceas mai scump ( şi şi salar mai mic ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *