Operațiunea Ceasul

ceas ponta

Și-n timp ce noi ne dăm cu părerea despre cît de slab pregătit a venit Klaus Iohannis la dezbatere, despre vesta lui Victor ponta sau despre penibilii “jurnaliști” Rareș Bogdan și Lavinia Șandru, votanții continuă să primească mită electorală sub formă de ceasuri. Vestea bună e că niște polițiști și niște procurori din Petroșani au deschis un dosar penal pentru coruperea alegătorilor. Click aici pentru mai multe detalii. Poate se vor sesiza și alți procurori, pentru că operațiunea asta are loc în toată țara. Click aici, click aici și click aici pentru alte cazuri semnalate.

Ce e cu ceasurile astea? V-am explicat încă din 1 septembrie, cînd Victor ponta se afla în China. Vezi aici.

2 Comments
  • Alina
    November 12, 2014

    Problema e ca, la Vulcan, s-au distribuit in LICEU!!!! Ori, conform pesedistilor, nu pot fi organizate dezbateri in intitutii de invatamant superior, ca NU se face politica in invatamant … La licee, merge? Astea nu-s unitati de invatamant?

  • Vic Ponta -Presedinte cu tzara Ieuropeana
    November 14, 2014

    Nu, dragilor, liceele nu sunt unitati de invatamant, ci pepiniere de delincventi ce nu vor sa se duca la votare, sau se duc si voteaza cu nemtii! Am distribuit ceasuri ca sa vada si Iohannisul ca si bunicii nostri stiu sa fabrice ceasornice, daca vor! (Sau, ma rog: sa cumpere din China, si sa le distribuie ca cadouri electorale…) Traiasca Adrian Nastase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *