Oprea L’Oreal

Aș fi vrut să vă vorbesc astăzi despre radioindiegen.ro – probabil cel mai bun post de radio din București – dar m-a pus dracu’ să bag un ochi pe pagina oficială de web a Guvernului României. Vă spun, o sursă mai bună de umor negru nu cred să existe. Fiți atenți ce fotografie am găsit acolo.

original_mch_1262

Hai să vedem ce observați! Ceșcuțele pentru cafeaua Tchibo (că ăștia n-au auzit de Origo sau Guido)? Stiloul lui Oprea avînd o valoare egală cu salariul pe 2 ani al unui medic? Cele trei asistente chicotind despre care pe cine-l ia după ședință? Nu! Vă invit să priviți cu atenție culoarea părului vicepremierului Gabriel Oprea. Dacă nu înțelegeți despre ce vă vorbesc, priviți fotografia de mai jos, care e un pic mai veche, din 19 iulie 2014. Adică din trecut, nu din viitor. E același personaj, totuși.  Iar dacă vreți o posibilă explicație pentru care cineva își vopsește părul, eu zic să click aici și aici. E bine să știți. Nu de alta, dar iar o să votați prost, cu mîna stîngă, niște impostori…

dscn4313

2 Comments
  • Alexxx
    August 19, 2015

    Pixul alb din prim plan e un Rotring Tikky. Folosesc de multi ani acest pix, e foarte rezistent (fizic) vine cu o mina jumbo cu care scrii mult si e foarte comod de tinut in mana. Am 3 astfel de pix-uri in rucsac tot impul. Costa 10-15 lei bucata. Nu stiu insa nimic despre stiloul sau pixul negru din fundal.

  • 2Du
    August 24, 2015

    hai bai ca m-ai speriat! intru pe site si vad ce pareau a fi 2 piese cu Andra.. wtf..!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *