Visualul ăsta mi se pare cunoscut de undeva…

Veneam azi-dimineaţă spre birou şi m-a lovit în ochi acest mesh. Apoi m-am întrebat: de unde le-or fi venit ăstora de la Raiffeisen ideea unui concept grafic pe negru cu diagonală subţire în jumătatea superioară?

panou

7 Comments
 • Marieta
  January 18, 2011

  Vezi ce popular eşti? Te citesc şi băncile, sau cel puţin unii de prin departamentele de IT :))

 • Cristian Șuțu
  January 18, 2011

  @marieta> nu de citit e vorba aici :)

 • Gabriela
  January 18, 2011

  copy/paste…

 • Betivul de cuvinte
  January 18, 2011

  Nu spuneau ăia de la Aqua Carpatica: “Aşa se întâmplă cu ideile mari în epocă – apar în mai multe colţuri ale lumii deodată”… Poate fi o explicaţie.

 • Marieta
  January 18, 2011

  Eu ştiu că nu numai de citit e vorba, poate ar fi bine să ştie şi ei.

 • Oana Dinca
  January 18, 2011

  Departamentul probabil ca nu exista si este vreo firma de PR…(in general, departamentele de PR sunt mai mult reduse la “relatia cu presa”). Genul acesta de copy/paste le intalnesti mai ales pe bani publici… dar este jenant pentru o banca. Eu una le-as da un link! Sigur nu le va conveni sa constate ca au platit de nou ceea ce fusese deja fiert…

 • Nelu
  January 18, 2011

  Sigur ca nu e o surpriza prea placuta in estetica strazii pentru tine asa cum sigur cablurile alea ingrozitoare par dintr-un cosmar pentru oricine.
  Designul facut pentru banca are o alta idee cecat cea de pe pagina asta, parerea mea:
  Diagonala imparte pagina cu numele bancii si mesajul principal de un serviciu bancar oferit spre care se incearca indreptarea atentiei in finalul lecturii.
  La tine diagonala este absoluta, este cea naturala, a paginii, in timp ce acolo diagonala separa clar doua mesaje pornind de la finalul titlului.1.Care sunt avantajele si 2.ce serviciu bancar ofera aceste avantaje.
  La tine diagonala este “rea” ca o anulare a informatiei de pe pagina inspirand revolta fata de informatia editata “cuminte”, acolo graficianul imparte pagina in doua folosind avantajul culorii negre, e ca o subliniere cu stil.
  Nu stiu cine a facut reclama, nu lucrez in domeniu dar stiu ca o diagonal pe background e in orice tutorial de grafica web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *