Adevăratele previziuni pentru adevăratul 2010 (guestpost)

de Simona Tache

1. Oana Zăvoranu se ceartă din nou cu maică-sa. Maică-sa nu mai rezistă şi vine în studio la Dan Diaconescu, unde e şi Oana. Se organizează o luptă în noroi, chiar pe masa lui DD. Câştigă Oana,dar maică-sa refuză în continuare să-i dea vreun ban. DD pleacă acasă cu costumul stropit de noroi, dar fericit.

2. Iulia Vantur îl mai lasă o dată pe Moga, după care se împacă din nou. El îi dă un nou inel de logodnă şi, de bucurie, mai compune un imn al turismului şi dezvoltării regionale, pe care i-l dă gratis Elenei Udrea, cu numai 100.000 de euro.

3. Andreea Marin se apucă de patinaj artistic, în urma unui zvon că ar urma să se apuce de asta Mihaela. Vrea să i-o ia înainte, măcar de data asta, doar că ia ţeapă. Zvonul era corect, doar că nu se referea la Mihaela Rădulescu, ci la Mihaela Tatu.

4. EBA se îndrăgosteşte, în mod inexplicabil, de Gigi Becali. Munca împreună la Parlamentul European o ajută să-l cunoască mai bine şi să înceapă să-l aprecieze, apoi să-l iubească. Doamna Becali află, calcă la nervi toate oile cu Maybach-ul şi le trimite, storcite, prin curier rapid la Bruxelles, la uşa EBEI.

5. Irina Loghin şi Fuego iau ţeapă financiară la o nuntă şi se jură că nu vor mai cânta niciodată altfel decât cu plata înainte. Asta dă peste cap piaţa nunţilor, iar românii decid să nu se mai căsătorească până nu trece criza Irinei şi a lui Fuego.

6. Nikita se îndrăgosteşte de Naomi, care se îndrăgosteşte de Capatos. Amândouă refuză să mai plece de la el din studio şi nici nu mai acceptă alţi invitaţi alături de ele. Pleacă de-abia prin iulie, să facă un duş, dar se întorc şi rămân până la sfârşitul anului.

7. Se reuneşte trupa ASIA.

8. Andreea Esca nu mai rezistă cu freza pe care-o are de 20 de ani. Se rade în cap, de draci, şi vine aşa să prezinte ştirile. Face 114 puncte de rating, ceea ce îi determină pe toţi prezentatorii TV să riposteze. Răzvan Dumitrescu începe să prezinte în chiloţi. Şi în picioare, ca să se vadă. Gâdea îşi lasă plete şi începe să-şi pună bigudiuri, iar Tatulici îşi lasă barbă şi se taie împrejur.

9. Cristian Tudor Popescu începe să aibă remuşcări pentru că a făcut-o varză, într-un editorial, pe baba care, acum câţiva ani, a născut la 69 de primăveri. Se duce la ea, îi cere iertare şi o cere în căsătorie.

10.   Se destramă din nou trupa ASIA.

13 Comments
 • Diana Stoleru
  January 8, 2010

  Simona, sa scrii online. Sa te iau cu mine in Americaaaa sau in Asiaaaaa :)) Good one!

 • Traian
  January 8, 2010

  1 DDD pleaca acasa cu Zavoranca a batrana
  4 EBA ii da SIDA lui Gigi . Gigi ii da niste capete-n gura aluia
  9 Baba refuza indignata fiind o baba demna dar f*** ( la creier ) destul la viata ei
  In rest par ok previziunile :D

 • gabriel
  January 8, 2010

  cu astfel de previziuni 2010 se anunta un an amuzant!:)))

 • Pozek
  January 8, 2010

  Minunat!!!!

 • dan
  January 8, 2010

  Ogica castiga marele premiu la loteria americana :)

 • clau
  January 8, 2010

  ogica castiga marele premiu la loterie si la bingo,dar este fortat sa-l doneze

 • cristi
  January 8, 2010

  nimic despre blogurile din ce in ce mai nisate pe mai multe nise…

 • dana
  January 8, 2010

  Am ras in hohote!

 • mariamaria
  January 10, 2010

  Probabil ca te-ai saturat de vorbe legate de politica si pliticieni de nu faci astfel de previziuni,dar as fi curioasa daca lui Basescu ii trece prin cap sa se rada,sa-si puna costum radumazare,sa o legalizeze pe lenuta,sa o trimita pe fiica-sa la manastire,sa -l suie pe Boc pe butoi,ca sa-l zarim si noi…
  Nu-i asa ca ar face parte din cotidianul asta aiurit cam tot ce nu tine de bun simt si ratiune….

 • Dramoleta
  January 10, 2010

  Un an bun; chiar foarte bun.

 • Alle
  January 10, 2010

  genious ! =)

 • blogdeprost
  January 12, 2010

  11. Mircea Badea cumpara trustul Intact

 • Sutu Aurelian
  January 19, 2010

  Interesant site,este pentru prima data cand il vizitez si este fosrte fain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *