Cum trebuie luptat împotriva crizei

De 3 , , Permalink 0

Sunt două posibilităţi:

 1. Pui pe hîrtie cu precizie matematică bugetul lunar de venituri şi cheltuieli şi apoi îţi rozi cît poţi de liniştit unghiile în timp ce te uiţi cu jind la hainele/cărţile/vacanţele/şi altele pe care nu prea mai ai cum să le cumperi.
 2. Te apuci să arunci cu bani în dreapta şi-n stînga, pe tot felul de prostii, în ideea că banii oricum n-aduc fericirea, dar te ajută să trăieşti mizerabil în confort.

Ei bine, ăştia de la PDL au ales – nu ştiu de ce dracului – varianta 2. Şi s-au dus acum cîteva zile la Congresul popularilor europeni (acolo unde s-a discutat şi s-au adoptat rezoluţii despre creşterea economică sustenabilă şi întărirea disciplinei fiscale a UE) cu un taxi-avion de lux pentru care au plătit cîteva zeci de mii de euro. Detalii aici.

3 Comments
 • d
  December 12, 2011

  Conform http://www.vola.ro/flight_search/from/Bucuresti/to/Marsilia/from_code/BUH/to_code/MRS/dd/19-12-2011/rd/21-12-2011/ad/1/class/C pentru un bilet dus-intors Bucuresti-Marsilia la buisiness clas cu Air France ar fi trebuit sa plateasca rezervandu-l cu o saptamana inainte cam 1.350 de euro/persoana…deci in 8 insi ar fi costat 10.800 euro si asta cu escala la Paris pt ca nu exista zboruri directe…deci vreo 5-6 ore de zbor fara a mai pune la socoteala timpul de escala. Asa cu avionul inchiriat de ei au dat tinand cont de o durata de zbor de aprox 2 ore jumate dus-2 jumate intors aproximativ 15.000 de euro.
  Oricine sa fi fost in situatia lor cu ce ar fi ales sa mearga??? De tinut cont banii din ce provenienta sunt. Daca sunt de la partid e exclusiv treaba lor…daca sunt de la buget e alta mancare de peste. Dar e necesar de aflat de unde sunt inainte de a-i infiera cu manie proletara.

 • d
  December 12, 2011

  De observat ca nu am pus la socoteala tariful KLM ca ajungea si mai mult…aproape la fel.

 • kara_regina
  December 17, 2011

  Toti luptam cu aceasta criza numai ca pare sa nu se mai termine niciodata , cei bogati se imbogatesc mai tare , cei saraci saracesc si mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *