Mini-mogulul oranj

Un ministru din Guvernul Boc a produs şi a moderat astă-vară peste 30 de emisiuni de televiziune. Deocamdată, emisiunile nu au fost difuzate pe nici un post tv. Ele sunt păstrate la sertar pentru vremea în care – spune ministrul – televiziuni precum Realitatea TV şi Antena 3 vor fi închise. Numele personajului este Valentin Adrian Iliescu.

 • (continuarea aici)

_DSC2821 (Small)

minimogul (Small)

8 Comments
 • Marieta
  October 3, 2010

  Trebuie să recunosc că am căutat să aflu ce ministru mai e şi ăsta. Înţeleg că ăla vechi de la agricultură era faimos. Eu pe ăsta l-am ratat. Se strâng rândurile, vin vremuri aspre.

 • bogdan
  October 3, 2010

  LOL – PDLeii dau dovada de un fel de “wishful thinking” cu o doza buna de munca pentru folosul viitor al partidului? adica nu vrea omul sa ramana poporul fara emisiuni daca ai lui reusesc sa inchida televiziunile? dar din ce bani le produce?

 • dan
  October 3, 2010

  cam ieftina mintea astuia! cum stiu io televiziunile din rom. astea se pliaza a dracu de bine pe asteptarile romanilor. Ar trebui sa-si puna frana la fanteziile astea umede. Mai bine s-ar intreba daca peste doi ani o sa mai aiba partid portocaliu!

 • coco
  October 3, 2010

  minstru in guvernul boc, zici?! vai! cred ca lipsesc de mult de pe lumea asta de n-am stiinta c-ar fi fost vreun ministru cu numele asta! bine ca nu lipsesc din viata mea!

 • Gabriela
  October 4, 2010

  habar nu aveam de existenta acestui ministru… auzi!!! ministru pentru relatia cu Parlamentul… hahahahaha… da’ bine,… sunt ministere mai importante ai caror ministri nu-i stiu… si asta pentru ca nu am auzit in viata mea de ei… pentru ca sunt niste nulitati…dar nu asta conteaza :))
  guvernarea asta orange/oranj/portocalie… e plina de surprize :))… Nuti din Plescoi vrea LABE1, VAI din Valcea vrea Etalon, … maine, poimane o sa aud, nu ca s-au inchis cele 2 televiziuni, respectiv antena 3 si realitatea, ci ca au fost achizionate de niste viitori/potentiali moguli portocalii… asta ca tot vor portocalii control absolut asupra presei… ca presa asta le sta ca un nod in gat… nu pot fura… la naiba… din cauza presei…
  stau si ma intreb cu ce bani isi intretine domnul VAI pasiunile, productiile tv?!? asta ca tot declara ca are doar vreo unspe’mii de euroi si vreo patru mii de ronisori?!?… ca doar vedete ca Stela Popescu, Arsinel sau Nicolaescu nu se vand pe ochii frumosi ai domnului VAI… si nici producatorii tv nu lucreaza pe graunte de porumb… :)) interesant de urmarit personajul asta care arata intr-un mareeee fel :))

 • Traian
  October 4, 2010

  Ce mogul, ala din poza aduce a porc de York…

 • laurentiu
  October 4, 2010

  astept cu interes si cateva clipuri, ca mi se pare extraordinar de grav ce a facut.

 • alinutza
  October 4, 2010

  Si despre cine si ce sunt emisiunile ? Nutzica la baie, nutzica la crosetat, nutzica la guvern, nutzica la Cotroceni ( ptiu, puschea pe limba!), samd ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *